MAG'NETIK FOR HER - PHEROMONIHAJUVESI NAISILLE 50 ml

SKU
NU51362

Mag´netik on NUEI:n uusi aktiivisten ainesosien tuotesarja nimeltä PherofeelTM.

Kasvitieteellisistä ainesosista ja Ayurveda-lääkekasveista valmistettu PHEROFEELTM for her on yhdistelmä aktiivisia ainesosia, jotka on suunniteltu lisäämään vetovoiman ja seksuaalisen halun tunteita.

Kukkapohjainen hedelmäinen ja makea lilja, freesia ja santelipuu. 

Intensiivinen tuoksu, joka on suunniteltu viettelemään. 

MAG'NETIK keskittyy PHEROFEELTM-valmisteeseen ja pyrkii korostamaan naisten houkuttelevuutta ja vahvuutta sen aktiivisten ainesosien perusteella, jotka jäljittelevät kopuliineja (naisten feromoneja, jotka vaikuttavat miehen testosteronin tuotantoon).

Miten feromonit vaikuttavat viettelyyn? 

Feromonit ovat kemiallisia aineita, joita eläimet ja ihmiset erittävät viestinnän ja sosiaalisen vuorovaikutuksen välittämiseksi. Feromonit voivat vaikuttaa viettelyyn tai seksuaaliseen vetovoimaan monin tavoin, vaikka niiden tarkka vaikutusmekanismi ja merkitys ihmisten välisessä viestinnässä ovat edelleen aktiivisen tutkimuksen kohteena.

Ihmisten kohdalla feromonien vaikutus seksuaaliseen vetovoimaan ja viettelyyn voi olla monimutkaisempi kuin eläimillä, sillä ihmisten käyttäytyminen ja vuorovaikutus ovat myös sosiaalisesti ja kulttuurisesti säänneltyjä. Kuitenkin on joitakin tapoja, joilla feromonit voivat vaikuttaa viettelyyn ihmisten välillä:

Vetovoiman tuntemukset: Feromonit voivat vaikuttaa ihmisten aivoissa ja hermostossa, mikä voi herättää tuntemuksia ja vetovoimaa toisia ihmisiä kohtaan. Ne voivat lisätä seksuaalista halua tai herättää kiinnostusta toisen henkilön fyysiseen ulkonäköön, ääneen tai hajuun.

Kommunikaatio: Feromonit voivat toimia viestinvälittäjinä ihmisten välisessä kommunikaatiossa. Ne voivat välittää tietoa toisen henkilön hedelmällisyydestä, geneettisestä yhteensopivuudesta tai sosiaalisesta tilasta. Tämä voi vaikuttaa alitajuisesti vetovoimaan ja viettelyyn.

Tarjoushinta 26,91 € Normaalihinta 29,90 €
Varastossa

Ainesosat - Alkoholi Denat., Vesi/vesi, hajuvesi/tuoksu, propaanidioli, Jasminum Officinale -kukkauute/Jasminum Officinale (Jasmine) -kukkauute, Ceratonia Siliqua -hedelmäuute/Ceratonia Siliqua (johanneksenleipäpuu) hedelmäuute B-alkoholi, Phcolly, Capethylly Butyylifenyylimetyylipropionaali, hydroksisitronellaali, limoneeni, heksyylikanemaali, alfa-isometyyli-iononi, linalooli, kumariini.

Lisätietoja
BrandShots
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MAG'NETIK FOR HER - PHEROMONIHAJUVESI NAISILLE 50 ml
More from Shots