SWISS NAVY SEKSULELUJEN JA INTIIMIALUEEN PUHDISTUSLIINAT

SKU
SNTBWIP

"Swiss Navy Toy and Body Wipes" ovat suunniteltu varmistamaan jokainen intiimi kokemus hygienisyydestä huolehtien. Nämä pyyhkeet on valmistettu puhdistamaan ja raikastamaan seksileluja rauhoittavalla laventelilla ja teepuuöljyllä. Käytä pyyhkeitä seksilelujesi puhdistamiseen poistaaksesi liukuvoiteen, kehon nesteet, bakteerit ja kaiken muun, mikä voisi olla haitallista seuraavalle intiimille hetkelle tai seksilelujesi kestävyydelle. Voit käyttää pyyhkeitä myös vartalosi puhdistamiseen nopeasti ja helposti ennen ja jälkeen leikin.

Swiss Navy Toy and Body Wipes ovat erityisen hyödyllisiä tilanteissa, joissa haluat varmistaa seksilelujen puhtauden ja turvallisuuden. Ne sopivat seuraaviin tilanteisiin:

Seksilelujen puhdistaminen: Pyyhkeet ovat tehokas tapa puhdistaa seksilelut nopeasti ja helposti. Ne poistavat likaa, bakteereita ja muita epäpuhtauksia, jotka voivat aiheuttaa infektioita tai vahingoittaa leluja.

Intiimien hetkien jälkeinen puhdistus: Käytä pyyhkeitä kehosi puhdistamiseen nopeasti ja helposti heti intiimien hetkien jälkeen. Ne auttavat poistamaan liukuvoiteen jäämiä ja muita nesteitä, jotka voivat jäädä ihollesi.

Matkoilla tai liikkeellä ollessa: Pyyhkeet ovat kätevä lisä matkustaessa tai silloin, kun olet liikkeellä. Ne tarjoavat nopean ja kätevän tavan pitää seksilelusi ja kehosi puhtaina ilman tarvetta veden tai saippuan käyttöön.

On tärkeää pitää huolta seksilelujen hygieniasta ja puhdistaa ne säännöllisesti. Swiss Navy Toy and Body Wipes tarjoavat kätevän ja tehokkaan tavan pitää seksilelut puhtaina ja raikkaina. Muista lukea ja noudattaa käyttöohjeita sekä varmistaa, että pyyhkeet eivät sisällä ainesosia, joihin olet allerginen.

9,90 €
Varastossa

Pakkaus 25 kpl.


 

Lisätietoja
BrandSwiss Navy
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SWISS NAVY SEKSULELUJEN JA INTIIMIALUEEN PUHDISTUSLIINAT