Master Series Asylum 4 - ruostumattomasta teräksestä penishäkki

SKU
MW-X1039

Master Series Asylum 4 on ruostumattomasta teräksestä valmistettu penishäkki.

Tämä penishäkki on taitavasti suunniteltu monimutkaisempaa rajoituspeliä varten ja näyttää uskomattoman houkuttelevalta kiiltävien teräsvarsien ansiosta. Se on erittäin kestävä ja täysin turvallinen, tarjoten täydellisen hallinnan valitulle jäsenelle.

Valmistaudu sitomaan kumppanisi ja kokoamaan tämän aitauksen kolme osaa. Huomaat heti sileän ja tukevan aidan, jossa on useita renkaita, valmistettu kiiltävästä ruostumattomasta teräksestä. Se on muotoiltu mukavasti ja turvallisesti pitämään peniksen paikoillaan estäen sen koskemisen, hankaamisen ja muiden rajoitusten häiritsemisen. Aitauksen pituus on noin 10 cm, sopii useimpiin peniskokoihin. Se ympäröi täysin peniksen päätä ja vartta ja kiinnittyy tukevaan 44 mm:n metalliseen peniksen ja kiveksen renkaaseen yksinkertaisella pyörivällä saranoilla ja lukitusneulalla.

Asylum 4:ssä on edessä aukko virtsalle ja muille nesteille, joten sitä voidaan käyttää pitkäaikaisesti, jos halutaan. Lisäksi aitausta voidaan halutessaan täydentää 10 cm pitkällä ruostumattomasta teräksestä valmistetulla virtsaputkella, joka kiinnitetään aidan etuosaan kierteitetyn liitännän avulla.

Hypoallergeenisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuristusaita on täysin turvallinen, erittäin kestävä ja hygieeninen. Se on täysin vedenkestävä, joten sitä voi käyttää suihkussa, uima-altaassa ja muissa olosuhteissa, ja sen puhdistaminen on helppoa tavallisella saippualla ja vedellä. Mukavuuden varmistamiseksi suositellaan steriilin kertakäyttöisen lääketieteellisen liukasteen käyttöä ruostumattoman teräksen virtsaputken käytön yhteydessä. Muista noudattaa steriilejä menetelmiä puhdistuksen ja käytön aikana turvallisuutesi ja mukavuutesi vuoksi.

17,43 € Normaalihinta 24,90 €
Varastossa

Pakkaus sisältää

1 penishäkki
1 pohjarengas
1 irrotettava virtsaputken tulppa
1 mukava saranaputki
1 lukko 3 avaimella

Pallorenkaan halkaisijalla on 3 kokoa:
40 mm
45 mm
50 mm

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriHopea
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Master Series Asylum 4 - ruostumattomasta teräksestä penishäkki
More from Hotlips - Sex toys