Keinonahkainen kaulapanta nänninipistimillä

SKU
MW-X2569

Keinonahkainen Kaulapanta Nänninipistimillä – Vaaleanpunainen Väline Aistilliseen Nautintoon

Tutustu keinonahkaiseen kaulapantaan nänninipistimillä, eleganttiin ja aistilliseen lisävarusteeseen, joka on suunniteltu BDSM-harrastajille. Tämä vaaleanpunainen kaulus yhdistää tyylikkyyden, kestävyyden ja mukavuuden, tarjoten jännittävän nautinnon ja aistillisuuden kokemuksen.

Korkealaatuiset Materiaalit: Valmistettu huolellisesti valituista korkealaatuisista materiaaleista, tämä kaulus kestää intensiivisimpiäkin pelisessioita, tarjoten samalla pehmeän ja mukavan tunteen iholla. Sen laadukas keinonahka on sekä kestävä että helppohoitoinen, säilyttäen upean ulkonäkönsä käytössä pitkään.

Säädettävä Hihna: Kaulapannan hihnan pituutta on helppo säätää, jotta se sopii eri kaulan kokoihin. Tämä mahdollistaa täydellisen istuvuuden ja varmistaa, että kaulus pysyy mukavasti paikallaan, lisäten käyttömukavuutta ja turvallisuutta.

Lisästimulaatio Nänninipistimillä: Nännikiinnikkeet ovat suunniteltu tarjoamaan lisästimulaatiota, ja niiden tiukkuutta voidaan mukauttaa käyttäjän toiveiden mukaan. Tämä mahdollistaa kokemuksen tehostamisen ja nautinnon maksimoimisen, tehden jokaisesta hetkestä entistä intensiivisemmän.

Täydellinen Valinta BDSM-harrastajille: Olitpa sitten ottamassa ensimmäisiä askeleitasi BDSM:n maailmaan tai etsimässä lisäystä olemassa olevaan kokoelmaasi, tämä keinonahkainen kaulapanta nänninipistimillä nostaa kokemuksesi uudelle tasolle. Se on ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat aistillisuutta, nautintoa ja tyylikkyyttä.

Tämä keinonahkainen kaulapanta nänninipistimillä on enemmän kuin pelkkä BDSM-väline; se on tyylikäs asuste, joka kutsuu tutkimaan aistillisuuden ja dominanssin syvempiä ulottuvuuksia. Anna sen tuoda lisäväriä ja jännitystä leikkeihisi, luvaten unohtumattomia kokemuksia ja syventäen yhteyttäsi kumppaniisi.

Tarjoushinta 10,43 € Normaalihinta 14,90 €
Varastossa

Materiaali: keinonahka + metalli
Kauluksen koko: 52 * 4 cm
Kiinnitysketju: 31 cm

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriPinkki
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Keinonahkainen kaulapanta nänninipistimillä