ERITTÄIN PEHMEÄ JA TEHOKAS SORMIVIBRAATTORI

SKU
14439

Sormivibraattorin edut:

Tehokkaat värinät: Tuotteen ominaisuudet mahdollistavat voimakkaiden värinöiden välittämisen käyttäjän sormenpäähän. Tämä takaa intensiivisen ja nautinnollisen kokemuksen.

Helppo käyttö: Pehmeän ja joustavan teaser-renkaan ansiosta tuotteen käyttö on vaivatonta. Se sopii helposti sormeen ja antaa käyttäjälle täyden hallinnan värinöiden voimakkuudesta ja paikasta.

Nautinnollinen pinta: Tuotteen sileä, kauttaaltaan kohokuvioitu pinta tarjoaa miellyttävän tuntuman ja lisää stimulaatiota.

Matkavalmius: Sormivibraattori on helppo ottaa mukaan matkoille. Sen pieni koko ja matkakelpoisuus tekevät siitä ihanteellisen kumppanin lomamatkalle.

Piristävä lisä makuuhuoneeseen: Tämä tuote tarjoaa kiehtovan tavan piristää makuuhuoneen tunnelmaa ja tuoda lisää kiihkoa ja nautintoa seksuaaliseen kanssakäymiseen kumppanin kanssa.

Ehdotuksia suhteen parantamiseen sormivibraattorin avulla:

Kokeile erilaisia värinätiloja: Tutustu tuotteen erilaisiin värinätiloihin ja voimakkuuksiin, jotta voitte löytää teille sopivan stimulaation tason ja tavat, jotka tuovat eniten nautintoa.

Kommunikaatio: Avoin ja rehellinen kommunikaatio kumppanin kanssa on avainasemassa seksuaalisen nautinnon lisäämisessä. Keskustelkaa avoimesti toiveistanne, fantasioistanne ja rajoistanne.

Lisää läheisyyttä: Käyttäkää VIBRATING FINGER TEASER:n lisäksi myös muita läheisyyden lisäämiseen tarkoitettuja leluja tai seksivälineitä. Tämä voi auttaa teitä löytämään uusia tapoja nauttia toistenne seurasta.

Kokeilkaa uusia asentoja: Muuttakaa makuuhuoneen rutiineja kokeilemalla erilaisia seksiasentoja ja -tekniikoita. Uudet näkökulmat voivat tuoda uutta jännitystä ja kiihkoa makuuhuoneeseen.

Rentoutukaa yhdessä: Stressi ja kiire voivat vaikuttaa negatiivisesti seksielämään. Ottakaa aikaa toisillenne ja rentoutukaa yhdessä esimerkiksi hierontaillan tai kylpyhetken merkeissä.

Tärkeintä on kumppaneiden välinen luottamus ja halu tutkia toistenne mieltymyksiä ja tarpeita. 
Kokeilkaa rohkeasti uusia asioita ja muistakaa, että seksuaalisuus on yksilöllistä, joten tärkeintä on löytää ne asiat, jotka tuovat teille molemmille iloa ja nautintoa.

Valitkaa itsellenne sopiva sormivibraattorin väri valikosta:

3,50 €
Varastossa

Halkaisija - 1,25 cm.
Materiaali - TPE, ABS.
Paristot - AG4 / LR626 (mukana).

Lisätietoja
BrandCalExotics
Paketin koko1 pc
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ERITTÄIN PEHMEÄ JA TEHOKAS SORMIVIBRAATTORI
More from CalExotics