PEHMEÄ HUIPPU-UUTUUS KIELIVIBRAATTORI

SKU
14440

Pehmeän kielivibraattorin, eli Vibrating Tongue Teaserin, avulla pariskunnat voivat parantaa suhdettaan monin eri tavoin. 
Tämä seksiväline tarjoaa uudenlaista stimulaatiota ja piristystä seksuaaliseen kanssakäymiseen.

Tässä on joitakin tapoja, miten se voi auttaa suhteen parantamisessa:

Lisää nautintoa suuseksissä: Vibrating Tongue Teaserin avulla suuseksi voi olla entistäkin nautinnollisempaa sekä antajalle että vastaanottajalle. Vibraattori tuo uudenlaista stimulaatiota kieleen, mikä voi lisätä nautintoa ja tuoda uusia tuntemuksia.

Kokeile uusia tekniikoita: Kielivibraattori antaa mahdollisuuden kokeilla erilaisia kielen liikkeitä ja tekniikoita. Voitte yhdessä tutkia, mikä tuottaa eniten mielihyvää ja nautintoa.

Lisää läheisyyttä ja luottamusta: Seksuaalisten lelujen käyttö voi lisätä läheisyyttä ja luottamusta suhteessa. Avoin keskustelu siitä, mitä kumppanit haluavat kokeilla ja mitkä ovat heidän rajansa, voi vahvistaa suhteen sidettä.

Kommunikointi ja kuuntelu: Pehmeän kielivibraattorin käyttö tarjoaa mahdollisuuden keskustella avoimesti seksuaalisista toiveista ja mieltymyksistä. Kuuntele kumppanisi tarpeita ja osoita halukkuutta kokeilla uusia asioita.

Pidennä esileikkiä: Vibrating Tongue Teaserin käyttö voi auttaa palauttamaan esileikin tärkeyden. Esileikin kautta voi luoda kiihottavan ja sensuellin ilmapiirin, mikä voi johtaa intensiivisempään ja nautinnollisempaan seksiin.

Miten se toimii:

Vibrating Tongue Teaser on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Sen pehmeä ja joustava teaser-rengas liukuu helposti kielesi ympärille. Vibraattori on varustettu värisevällä bullet-moottorilla, joka tuo kiihottavia värinöitä kieleen.

Toimi näin:

Aseta pehmeä ja joustava teaser-rengas kielesi ympärille. Tarkista, että se on mukava ja istuu hyvin.

Käynnistä vibraattori, ja sen jälkeen voit kokeilla erilaisia kielen liikkeitä ja tekniikoita, joilla haluat kumppaniasi kiihottaa.

Kommunikoi kumppanisi kanssa ja pyydä palautetta siitä, mikä tuntuu hänestä parhaimmalta. Voitte yhdessä löytää sopivan tavan käyttää vibraattoria nautinnollisen kokemuksen saavuttamiseksi.

Muista puhdistaa vibraattori huolellisesti ennen ja jälkeen käytön, jotta varmistat hygienian ja pidennät tuotteen käyttöikää.

Yhteenvetona Vibrating Tongue Teaser voi olla hauska ja nautinnollinen tapa piristää seksielämää ja syventää intiimiä yhteyttä pariskunnan välillä. Muista kuitenkin aina kunnioittaa toistenne rajoja ja olla avoin kommunikaatiossa seksuaalisista toiveistanne.

3,50 €
Varastossa

Halkaisija - 2 cm.

Kokonaispituus 2,5 cm.

Materiaali - TPE, ABS.

Paristot - AG4 / LR626 (mukana).

Lisätietoja
BrandCalExotics
Paketin koko1 pc
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PEHMEÄ HUIPPU-UUTUUS KIELIVIBRAATTORI
More from CalExotics