TEMPTASIA KLITORIS JA NÄNNIPUMPPUJEN SARJA

SKU
BL-39991

Temptasia Clit & Nipple Twist Suckers tuo täyteläisyyttä ja lisää herkkyyttä herkimmille alueille. 

Tämän kolminkertaisen sarjan jokainen taskukokoinen imusylinteri on täysin säädettävissä.

Aseta sylinteri klipsisi tai nännin päälle ja säädä sitten yläosaa kiertämällä. Mitä enemmän kierrät, sitä enemmän imukykyä ja herkkyyttä luot. 

Voitele sylinterin aukko lisätäksesi imukykyä ja mukavuutta. Käytä yhtä, kahta tai kaikkia kolmea samanaikaisesti!

Vartalolle turvallisesta akryylistä valmistettu Temptasia Suckers on helppokäyttöinen ja helppo puhdistaa.

Millaisia uusia kokemuksia ja hyötyä nainen voi saada tälläisellä sarjalla? 

"Temptasia Clit & Nipple Twist Suckers" -sarja tarjoaa naisille mahdollisuuden kokea uudenlaisia tuntemuksia ja nautintoja herkillä alueilla. 

Tällaiset imusylinterit voivat tarjota erilaisia kokemuksia ja hyötyjä:

Lisääntynyt verenkierto ja herkkyys: Imusylinterit voivat lisätä verenkiertoa klitoriksen ja nännien alueella, mikä voi johtaa lisääntyneeseen herkkyyteen ja kiihottumiseen. Tämä voi tehdä kosketuksista ja stimulaatiosta entistä nautinnollisempaa.

Erotiikan lisääminen: Sylinterien avulla voit lisätä eroottista jännitystä makuuhuoneeseen. Käyttämällä imusylintereitä esileikin aikana voit lisätä kumppanisi kiihottumista ja luoda uudenlaisia kokemuksia.

Monipuolinen stimulaatio: Imusylinterit voivat tarjota erilaista stimulaatiota kuin perinteiset kosketukset. Imu ja paineen muutokset voivat tuoda uutta tyydytystä ja nautintoa.

Itsetuntemus ja kehotietoisuus: Kokeilemalla uusia välineitä ja tekniikoita voit oppia enemmän omasta kehostasi ja siitä, millainen stimulaatio tuntuu sinulle parhaiten. Tämä voi edistää itsetuntemusta ja auttaa sinua viemään omat tarpeesi paremmin esille.

Parantunut seksuaalinen nautinto: Lisääntynyt herkkyys ja uudenlainen stimulaatio voivat johtaa intensiivisempiin ja tyydyttävämpiin orgasmeihin.

Kumppanin kanssa ja yksin käytettävissä: Näitä imusylintereitä voi käyttää sekä yksin että kumppanin kanssa. Voitte yhdessä tutkia, millainen stimulaatio toimii parhaiten teille molemmille.

26,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandBlush
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TEMPTASIA KLITORIS JA NÄNNIPUMPPUJEN SARJA
More from Blush