Wartenbergin alumiinipyörä

SKU
BF020BLK

Musta Wartenberg-piippupyörä on pakollinen varuste niille, jotka uskaltavat mennä pidemmälle. 

Alumiininen väkipyörä tarjoaa stimuloivan tunteen, kun se pyörii ihon yli. 

Paina kevyesti, tutki intiimejä alueita ja katso, kuinka pitkälle olet valmis menemään!

14,90 €
Varastossa

Materiaali:
Alumiini.

Mitä wartenbergin pyörällä voidaan tehdä ja miten sitä tulisi käyttää? 

Wartenbergin pyörä on lääketieteellinen laite, jota käytetään herkkyyden ja tuntoaistimuksen testaamiseen. Se saa nimensä saksalaiselta neurologilta Carl Wartenbergilta, joka keksi sen. Tätä pyörää voidaan käyttää erilaisten neurologisten ja neurokirurgisten tutkimusten yhteydessä, ja se voi auttaa diagnosoimaan hermostollisia ongelmia.

Wartenbergin pyörä on pieni pyörä, joka on kiinnitetty pitkään kahvaan. Pyörässä on useita teräviä piikkejä tai nypylöitä, jotka ovat tarkoituksella epätasaisia. Lääkäri tai terapeutti käyttää pyörää seuraavasti:

Potilaan iholle painaminen: Lääkäri tai terapeutti pyörittää pyörää kevyesti potilaan ihoa pitkin. Tämä prosessi on tarkoitettu tuntoaistimuksen testaamiseen, ja pyörä stimuloi ihoa eri tavoin riippuen siitä, mihin se osuu.

Tunnereaktion arviointi: Potilaalle pyritään saamaan tuntemuksia eri ihoalueilta, ja lääkäri tai terapeutti arvioi, kuinka herkkä potilas on eri alueilla. Tämä voi auttaa tunnistamaan hermostollisia ongelmia, kuten puutumista, herkkyysmuutoksia tai muita tuntoaistimuksen häiriöitä.

Neurologinen tutkimus: Wartenbergin pyörää voidaan käyttää myös neurologisissa tutkimuksissa, kuten reflex-reaktioiden testauksessa, erityisesti silloin, kun epäillään hermostollisia sairauksia.

On tärkeää huomata, että Wartenbergin pyörää tulisi käyttää vain ammattitaitoisen lääkärin tai terapeutin valvonnassa. Pyörässä olevat terävät piikit voivat aiheuttaa vammoja, jos sitä käytetään väärin tai liian voimakkaasti. Pyörää käytetään yleensä vain diagnostisiin tarkoituksiin, eikä se ole tarkoitettu hoitamaan mitään tiloja.

Miten tätä käytetään aikuisten seksileikeissä? 

Wartenbergin pyörää voidaan joskus käyttää aikuisten seksileikeissä. Sen käyttö seksuaalisessa kontekstissa perustuu tuntoaistimusten kiihottamiseen ja eroottiseen leikkiin. Kuitenkin on tärkeää huomata, että aikuisten seksileluina käytettävissä Wartenbergin pyörissä on yleensä tylpempiä piikkejä tai pyöriä verrattuna lääketieteellisiin versioihin, jotta vältetään vahingoittumisen riski.

Tässä on joitain vinkkejä siitä, miten Wartenbergin pyörää voidaan käyttää aikuisten seksileikeissä turvallisesti ja nautinnollisesti:

Keskustelu ja suostumus: Kuten kaikissa seksuaalisissa aktiviteeteissa, on ensiarvoisen tärkeää, että kaikki osapuolet ovat suostuvaisia ja mukana. Keskustelkaa etukäteen rajoista, odotuksista ja turvallisista sanoista.

Pehmeät piikit: Hanki seksileluversio Wartenbergin pyörästä, jossa on pehmeämmät piikit tai pyörät. Tämä vähentää mahdollisuutta vammoihin tai epämukavuuteen.

Käytä liukastetta: Käytä vesipohjaista liukastetta iholla, johon pyörää käytetään, varmistaaksesi, että pyörä liukuu pehmeästi eikä aiheuta ärsytystä.

Kevyt paine: Aloita kevyellä paineella ja varovaisilla liikkeillä. Anna kumppanillesi aikaa sopeutua ja arvioida, mikä tuntuu hyvältä.

Tarkkaile reaktioita: Pidä silmällä kumppanisi reaktioita ja kommunikoi jatkuvasti keskenänne. Varmista, että toiminta on miellyttävää ja turvallista molemmille.

Vaihtelut: Kokeilkaa erilaisia paineita ja liikkeitä eri ihoalueilla, kuten selässä, käsivarsissa tai reisissä, ennen kuin siirrytte intiimimpiin alueisiin.

Turvallisuus ja hygienia: Pidä huoli siitä, että pyörä on puhdas ja hyvin hoidettu. Desinfioi se ennen ja jälkeen käytön.

Lopuksi, on tärkeää muistaa, että seksileikkien tarkoitus on lisätä nautintoa ja kiihottumista kummallekin osapuolelle. Turvallisuus ja suostumus ovat aina ensisijaisen tärkeitä. Jos sinulla tai kumppanillasi on epäilyksiä tai huolia, kannattaa keskustella niistä avoimesti ja tarvittaessa hakea asiantuntijaneuvontaa.

Lisätietoja
BrandBedroom Fantasies
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Wartenbergin alumiinipyörä
More from Bedroom Fantasies