Marina kahden aukon realistinen masturbaattori

SKU
MV-X9157

Realistinen ja nautinnollinen

Tämä masturbaattori on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista nautintoa ja realistista kokemusta. Sen kaksoisaukkoinen muotoilu antaa sinun valita kahdesta eri tuntuisesta sisäänkäynnistä eri mieltymysten tyydyttämistä.

Laadukas materiaali: Tuote on valmistettu korkealaatuisesta ja vartalolle turvallisesta materiaalista, joka tuntuu hyvältä ja pehmeältä iholla. Se on suunniteltu täyttämään korkeimmat laatustandardit, mikä takaa turvallisen ja nautinnollisen käyttökokemuksen.

Ergonominen muotoilu: Masturbaattorin ergonominen muotoilu on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista mukavuutta ja kätevän otteen kädessä. Voit hallita painetta ja nopeutta, mikä varmistaa mukavan kokemuksen käytön aikana.

Helppo huoltaa: Seksilelua on helppo puhdistaa ja huoltaa käytön jälkeen. Materiaali on helposti pestävä lämpimällä vedellä ja se säilyttää pehmeytensä ja kestävyytensä pitkäaikaisen käytön jälkeen.

Käytännöllinen ja huomaamaton: Kompakti ja huomaamaton, tämä masturbaattori on täydellinen matkustamiseen tai mukana kuljettamiseen. Lisäksi sen moderni muotoilu on viehättävä ja tyylikäs.

Suunniteltu miehille, jotka etsivät intensiivistä ja nautinnollista masturbaatiokokemusta. Sen realistiset aukot ja laadukas muotoilu tekevät siitä täydellisen kumppanin niille, jotka haluavat tyydyttää fyysisiä tarpeitaan ja löytää uusia nautintoja. On tärkeä käyttää tätä tuotetta valmistajan ohjeiden mukaisesti ja pitää se puhtaana turvallisuuden ja hygienian vuoksi.

Tarjoushinta 34,93 € Normaalihinta 49,90 €
Varastossa

Tehtävä: Realistinen miesten masturbaattori vaginalla ja anaalilla
Väri: Ihonvärinen
Koko: 20,5 * 19 * 6 cm
Materiaali: TPR
Lisäksi: Pestävä/pehmeä/kaksoisreikä

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriIhonvärinen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Marina kahden aukon realistinen masturbaattori
More from Hotlips - Sex toys