Angela kahden nautintoaukon realistinen masturbaattori

SKU
MV-X9155

Realistista nautintoa

Suunniteltu tuomaan sinut lähemmäksi realistista ja nautinnollista intiimiä kokemusta. Masturbaattorissa on kaksi erilaista nautintoreikää, joiden avulla voit valita erilaisten tuntemusten välillä mieltymystesi ja fantasiosi tyydyttämistä.

Laadukas materiaali: Seksilelu on valmistettu korkealaatuisesta ja vartalolle turvallisesta materiaalista, joka on ihoystävällinen ja pehmeä. Tämä materiaali on kestävä ja täyttää korkeimmat laatustandartit, mikä takaa turvallisen ja mukavan käyttökokemuksen.

Ergonominen muotoilu: Masturbaattorin ergonominen muoto on suunniteltu istumaan täydellisesti käteesi, jolloin voit hallita painetta ja nopeutta mukavan nautinnon saavuttamiseksi. 

Helppo huolto: Se on helppo puhdistaa ja huoltaa. Materiaali säilyttää pehmeytensä ja kestävyytensä pitkäaikaisessa käytössä ja puhdistaminen on helppo käytön jälkeen lämpimällä vedellä.

Käytännöllinen ja huomaamaton: Seksilelu on kompakti ja huomaamaton, täydellinen matkustamiseen tai mukana kuljettamiseen. Samalla sen moderni muotoilu on viehättävä ja tyylikäs.

Suunniteltu miehille, jotka haluavat löytää intensiivisen ja tyydyttävän masturbaatiokokemuksen. Realististen sisäänkäyntien ja laadukkaan suunnittelun ansiosta se on täydellinen tuote niille, jotka haluavat tyydyttää fyysisiä tarpeitaan ja nauttia erityisistä hetkistä. Käytä tätä tuotetta valmistajan ohjeiden mukaisesti ja pidä se puhtaana turvallisuuden ja hygienian vuoksi.

Tarjoushinta 41,93 € Normaalihinta 59,90 €
Varastossa

Tehtävä: Realistinen masturbaattori miehille vaginalla ja anaalilla
Väri: Ihonvärinen
Koko: 17 * 17 * 9 cm
Materiaali: TPR
Lisäksi: Pestävä/pehmeä/kaksi nautintoaukkoa 

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriIhonvärinen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Angela kahden nautintoaukon realistinen masturbaattori
More from Hotlips - Sex toys