Musta-punainen reilun pituinen ruoska

SKU
MW-X6024

Musta-Punainen Reilun Pituinen Ruoska – Visuaalista Nautintoa Rankempiin Leikkeihin

Tutustu Musta-Punaiseen Reilun Pituiseen Ruoskaan, joka on suunniteltu erityisesti tuomaan lisäjännitystä ja intensiteettiä BDSM-leikkeihin. Tämä ruoska, joka tunnetaan myös nimellä "hevospiiska", yhdistää visuaalisen nautinnon ja toiminnallisuuden, tarjoten ainutlaatuisen kokemuksen niin käyttäjälle kuin katsojillekin. Kokonaispituudeltaan vaikuttava 190 cm, tämä ruoska mahdollistaa laajat ja näyttävät liikkeet, lisäten dramaattisuutta ja voimaa jokaiseen iskuun.

Visuaalinen Nautinto: Mustan ja punaisen yhdistelmä luo visuaalisesti kiehtovan ilmeen, joka korostaa ruoskan rankempaa luonnetta. Tämä väriyhdistelmä ei ainoastaan tee ruoskasta huomiota herättävän asusteen, vaan myös syventää leikkien tunnelmaa, tuoden mukaan elementin, joka on sekä pelottava että kiehtova.

Rankempiin Leikkeihin: Ruoskan suunnittelu ja pituus tekevät siitä ihanteellisen välineen rankempiin BDSM-leikkeihin. Sen avulla voi hallita iskujen voimakkuutta ja tarkkuutta, mahdollistaen sekä kevyet että voimakkaammat iskut käyttäjän toiveiden ja kokemustason mukaan.

Laadukkaat Materiaalit: Valmistettu kestävästä ABS-muovista ja PVC:stä, tämä ruoska ei ainoastaan kestä käyttöä, vaan on myös suhteellisen helppo pitää puhtaana. Materiaalien yhdistelmä tarjoaa tasapainon joustavuuden ja kestävyyden välillä, varmistaen, että ruoska palvelee uskollisesti pitkään.

Musta-Punainen Reilun Pituinen Ruoska on täydellinen lisä BDSM-varustekokoelmaasi, tarjoten uusia mahdollisuuksia leikkeihin ja kokemuksiin. Olipa kyseessä sitten dominoinnin syventäminen tai uusien aistimusten tutkiminen, tämä ruoska tuo mukanaan intensiteetin ja visuaalisen nautinnon, joka muuttaa jokaisen session unohtumattomaksi kokemukseksi.

13,93 € Normaalihinta 19,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Musta-punainen reilun pituinen ruoska
More from Hotlips - Sex toys