TINA PUNAHIUKSINEN CHEERLEADER

SKU
LY165-23a

Tapaa Tina, punatukkainen cheerleader ja todellinen urheilutähti. Päivän aikana hän ilahduttaa faneja upeilla esityksillä urheilutapahtumissa ja kohottaa koko joukkueen henkeä kyvyillään. Hänen intohimonsa urheiluun ja uskomaton energia tekevät hänestä korvaamattoman urheilunmaailmassa.

Kuitenkin, kun peli kentällä loppuu, Tina on iltaisin yksin sängyssään. Hän odottaa niitä hetkiä, jolloin hän voi löytää yksinäisyyden ja uppoutua intiimien fantasioiden maailmaan. Hänen halunsa löytää joku, joka antaa hänelle hellyyttä ja nautintoa, kasvaa tasaisesti.

Tina ei ole vain urheilija, vaan myös nainen, jolla on polttavia toiveita ja tarpeita. Hän etsii jotakuta, joka jakaa ne kosteat ja intohimoiset hetket hänen kanssaan yksinäisyydessään. Anna hänen olla kumppanisi intiimien seikkailujen ja nautintojen maailmassa ja toteuttaa toiveesi. Tina on cheerleaderisi, sellaisena kuin hän on, joka odottaa sinua.

Pue minut kuten haluat, katso syvälle silmiini kun levität hoikat sääreni ja tunkeudut sisääni..

Tarjoushinta 973,00 € Normaalihinta 1 390,00 €
Varastossa

Pituus 165 cm

Rinnat koko L

Vaginan*Anaalin*Suun syvyys: 18*15*10cm.

Käsivarren pituus 57 cm.

Reiden ympärysmitta 42 cm.

Nettopaino 36kg.

Kokonaispaino 45kg.

Paketti 157*42*32cm.

Hot Lips Golden Dolls täysikokoisia seksinukkeja voi ostaa vain valtuutetuilta Hot Lips -jälleenmyyjiltä. Kaikissa Hot Lips Golden Dollsissa on korkealaatuisin ja kallein alumiinirunko.

Mitkä ovat tällaisen metallirungon edut?

Nukke voi ottaa melkein minkä tahansa asennon, mukaan lukien istuma-, seisoma- ja makuuasennon. Voit pukea hänet kauniisiin vaatteisiin ja alusvaatteisiin ja käyttää korkokenkiä tai saappaita.

Paketti sisältää:

- Tunnelilämmitin USB-kaapelilla.

Lisäksi voit tilata kauniita alushousuja, minihameen ja korkokengät, äläkä unohda ostaa vesipohjaista nr1 liukuvoidetta.

Toimitetaan huomaamattomassa pahvilaatikossa ilman kuvausta sisällöstä. Eri lähettäjän nimellä, eikä sanoja "Hot Lips" ja "Seksitori" käytetä pakkauksissa tai laskuissa.

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriIhonvärinen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TINA PUNAHIUKSINEN CHEERLEADER
More from Hotlips - Sex toys