Samatha - supermalli

SKU
LY165-23B79

Samantha - huippumalli, realistinen seksinukke, edustaa poikkeuksellista taideteosta, joka tuo intiimit fantasiasi eloon. Hänen ulkonäkönsä ja ihon tekstuurinsa on luotu hämmästyttävän tarkasti, tarjoten uskomatonta realistista kokemusta. Metallirungon ansiosta voit asettaa hänet erilaisiin asentoihin tyydyttääksesi halusi. Lisäksi voit pukea sen haluamiisi vaatteisiin.

Samantha säteilee huippumallin viehätystä ja eleganssia, mikä tekee hänestä vertaansa vailla olevan maailman intiimien nukkejen joukossa. Hänen mittasuhteensa ja yksityiskohdat ovat niin realistisia, että jokainen kosketus tuo unohtumattoman nautinnon.

Tämä nukke ei ole vain fyysisesti realistinen, vaan se on luotu täyttämään intiimit fantasiasi ja halusi. Hän tarjoaa sinulle mahdollisuuden muuttaa unelmasi todellisuudeksi ja nauttia vertaamattomista hetkistä intiimiydessä.

Samantha ei ole vain seksinukke; hän on taideteos, joka on suunniteltu lisäämään uusia ulottuvuuksia ja nautinnon tasoja seksuaaliseen elämääsi.

Tarjoushinta 973,00 € Normaalihinta 1 390,00 €
Varastossa

Samathan ominaisuudet:

Pituus 165 cm.
Rintojen koko L.
Ihonvärinen.
Vagina*Anaali*Suu.
18*15*10cm.
Käden pituus 57 cm.
Reiden ympärys 42 cm.
Nettopaino 36kg.
Kokonaispaino 45kg.
Paketin koot 157*42*32cm.

Hot Lips Golden Dolls täysikokoisia seksinukkeja voi ostaa vain valtuutetuilta Hot Lips -jälleenmyyjiltä. Kaikissa Hot Lips Golden Dollsissa on korkealaatuisin ja kallein alumiinirunko.

Mitkä ovat tällaisen metallikehyksen edut?
Nukke voi ottaa melkein minkä tahansa asennon, mukaan lukien istuma-, seisoma- ja makuuasennon. Voit pukea hänet kauniisiin vaatteisiin ja alusvaatteisiin ja käyttää korkokenkiä tai saappaita.
Laadukkaissa Hot Lips Golden Dolls -seksinukeissa on myös vaihdettava vagina.

Paketti sisältää:
- Pesuaine
- Tunnelilämmitin USB-kaapelilla
- Korvaus/lisäemätin

Lisäksi voit tilata kauniit alusvaatteet, minihameen ja korkokengät ja muista ostaa vesipohjainen liukuvoide. Nämä tuotteet voit ostaa edullisesti verkkokaupastamme samaan pakettiin.

Toimitetaan huomaamattomassa laatikossa ilman kuvausta sisällöstä. Eri lähettäjän nimi ilmoitetaan, eikä sanoja "Hot Lips" ja "Seksitori" käytetä pakkauksissa tai laskuissa.

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriIhonvärinen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Samatha - supermalli
More from Hotlips - Sex toys