BTB VESIPOHJAINEN MAKULIUKUVOIDE 75ml - VALITSE SUOSIKKISI

SKU
2521

BTB vesipohjainen makuliukuvoide 75ml - Valitse suosikkisi ja lisää intohimoa suhteeseen

Koe uusi aistien herättely BTB vesipohjaisen makuliukuvoiteen avulla. Tämä ainutlaatuinen liukuvoide on suunniteltu tuomaan uutta kipinää aikuisten välisiin hetkiin, tarjoten samalla ihanteellisen ratkaisun pariskunnille, jotka etsivät jotakin uutta ja virkistävää suhteeseensa. Saatavilla neljässä houkuttelevassa maussa, BTB liukuvoide on täydellinen valinta, kun haluat lisätä makua intohimoisiin hetkiisi.

Tuotteen edut:

  1. Neljä herkullista makua: Valitse oma suosikkisi tai kokeile kaikkia neljää makua ja löydä uusia tapoja tuoda iloa makuuhuoneeseen.
  2. Vesipohjainen koostumus: Helppo puhdistaa ja yhteensopiva kaikkien seksilelujen kanssa, tämä liukuvoide on turvallinen ja miellyttävä käyttää.
  3. Optimoi voitelu: Parantaa ihon luonnollista voitelua, mikä tekee seksistä sujuvampaa ja nautinnollisempaa sekä sinulle että kumppanillesi.
  4. Sopii kaikille pareille: Ei ole väliä, oletko suhteen alkuvaiheessa tai etsit uutta kipinää pitkäaikaiseen suhteeseen, tämä liukuvoide tuo lisää intohimoa ja iloa yhteisiin hetkiinne.

Käyttöideat:

  • Romanttiset illat: Yllätä kumppanisi romanttisella illalla ja lisää makuliukuvoidetta osaksi esileikkiä.
  • Seksilelujen kanssa: Kokeile liukuvoidetta yhdessä lempiseksilelujesi kanssa ja koe aivan uudenlainen nautinto.
  • Tutkimusmatka makuja: Vaihdelkaa eri makuja ja löytäkää yhdessä suosikkinne. Tämä voi olla hauska ja jännittävä tapa tutustua toisiinne uudelleen.

BTB vesipohjainen makuliukuvoide ei ainoastaan paranna seksuaalista kokemustanne, vaan myös syventää yhteyttänne kumppaninne kanssa. Olipa suhteenne vaihe mikä tahansa, tämä liukuvoide on täydellinen lisä, joka tuo lisää iloa ja intohimoa yhteisiin hetkiinne. Valitse suosikkimakusi ja anna intohimon ohjata teitä!

7,90 €
Varastossa

Ainesosat
Vesi, glyseriini, propyleeniglykoli, hydroksietyyliselluloosa, aromi, glukoosi, fruktoosi, sitruunahappo, natriumbentsoaatti, metyyliparabeeni, ammoniumblysyrisaatti.

Lisätietoja
BrandMAI Cosmetics
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BTB VESIPOHJAINEN MAKULIUKUVOIDE 75ml - VALITSE SUOSIKKISI
More from MAI Cosmetics