Nahkainen siveysvyö miehille käsiraudoilla

SKU
MW-X5508

Nahkainen Siveysvyö Miehille Käsikahleilla – Kontrollia ja Estetiikkaa

Esittele Nahkainen Siveysvyö Miehille Käsikahleilla, taitavasti suunniteltu yhdistämään seksuaalisen toiminnan kontrollointi ja rajoittaminen esteettisesti miellyttävään asusteeseen. Tämä siveysvyö on valmistettu laadukkaasta nahasta ja varustettu pikalukoilla kiinnittyvillä käsikahleilla, joiden tarkoituksena on estää käyttäjän vapaata liikkuvuutta, tarjoten samalla turvallisen ja tyydyttävän kokemuksen avaimenhaltijalle.

Turvalliset Penisrenkaat: Siveysvyöhön sisältyy kaksi 3,90 cm halkaisijaltaan olevaa penisrengasta, jotka takaavat turvallisen käytön ja pitävät peniksen paikoillaan erektion aikana. Renkaat lisäävät sekä käytön mukavuutta että kontrollia, tehdessään vyöstä erinomaisen valinnan pitkäaikaiseen käyttöön.

Säädettävä Vyötäröhihna ja Käsikahleet: Nahkainen vyötäröhihna on säädettävissä 70 cm ja 101 cm välillä, varustettuna vahvalla metallisella D-renkaalla ja tukevalla lukolla. Haararemmi kulkee tangatyyliin edestä taakse, säädettävissä 44 cm ja 59 cm välillä. Kiinnitetyissä nahkaisissa käsikahleissa on kaksi kiinteää D-rengasta ja lukkoa, jotka varmistavat, että alistuva pysyy juuri siinä, missä haluat, säädettävissä 17 cm ja 22 cm välillä.

Esteettiset Yksityiskohdat: Remmien alaosassa, jalkojen välissä, on kylmillä metallisilla niiteillä vuorattu alue, joka ei ainoastaan näytä upealta, vaan tuo myös viileän tunteen iholle. Tämä yksityiskohta lisää visuaalista viehätysvoimaa ja aistillista stimulaatiota.

Monikäyttöisyys: Käsikahleet voidaan irrottaa siveysvyöstä ja käyttää toisiinsa kiinnitetyinä myös erikseen, tarjoten lisää monipuolisuutta ja käyttömahdollisuuksia BDSM-leikkeihin.

Nahkainen Siveysvyö Miehille Käsikahleilla on ylellinen ja käytännöllinen lisä BDSM-varustekokoelmaan. Se tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän seksuaalisen toiminnan kontrollointia, mukavuutta ja esteettistä nautintoa. Tämä vyö nostaa BDSM-kokemuksen uudelle tasolle, tuoden mukanaan kontrollin, turvallisuuden ja esteettisen ilmeen, joka kiehtoo sekä käyttäjää että katsojaa.

Tarjoushinta 48,93 € Normaalihinta 69,90 €
Varastossa

Siveysvyö käsiraudoilla ja moottoroidulla anaalitapilla 
Väri: Musta
Materiaali: PVC/nahka

Vyötärön ympärysmitta: 68,5-107 cm
Käsirautojen ympärysmitta: 17-23 cm
Vyötärön pituus haaraan: 2-19 cm

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nahkainen siveysvyö miehille käsiraudoilla
More from Hotlips - Sex toys