Orava imu ja värinävibraattori lisää nautintoa ja syventää suhdetta

SKU
MV-X8055

Orava Imu- ja Värinävibraattori on innovatiivinen seksilelu, joka on suunniteltu tarjoamaan monipuolista nautintoa ergonomisella muotoilullaan. Tämä lelu sisältää kolme eri nopeutta ja kymmenen erilaista taajuustasoa imuominaisuudessa, jolloin käyttäjät voivat räätälöidä kokemuksen omien mieltymystensä mukaisesti.
Orava-vibraattori tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän imua ja värinää, joka on suunniteltu tarjoamaan monipuolista stimulaatiota. Sen pehmeä ja sileä pinta tekee käytöstä miellyttävän, kun taas eri nopeus- ja taajuusasetukset avaavat oven erilaisille nautinnon muodoille.

39,90 € Normaalihinta 57,00 €
Varastossa

Kuinka hyödyntää Orava Imu- ja Värinävibraattoria suhteen syventämiseen:

  • Itsetutkiskelu: Käytä Orava-vibraattoria löytääksesi uusia nautinnon lähteitä ja syventääksesi ymmärrystä omasta kehostasi ja mieltymyksistäsi.
  • Yhteinen Nautinto: Kokeilkaa Orava-vibraattoria yhdessä kumppanisi kanssa osana esileikkiä tai seksuaalista seikkailua, mikä syventää intiimiä yhteyttänne ja lisätä molempien kiihottumista.
  • Kommunikaation Parantaminen: Keskustele kumppanisi kanssa kokemuksistanne ja mieltymyksistänne käyttäessänne Orava-vibraattoria, mikä parantaa kommunikaatiota ja ymmärrystä toisistanne.

Miten Orava Imu- ja Värinävibraattori auttaa nostamaan suhteen syvyyttä:

  • Uusien Kokemusten Jakaminen: Tutkimalla yhdessä Orava-vibraattorin tarjoamia nautinnon muotoja, parit voivat kokea uusia ja jännittäviä hetkiä yhdessä, mikä vahvistaa suhteen sidettä.
  • Läheisyyden ja Intiimiyden Lisääminen: Yhteisen nautinnon kokeminen voi lisätä läheisyyttä ja syventää intiimiä yhteyttä kumppanin kanssa.
  • Seksuaalisen Ilmaisun Vapautuminen: Orava-vibraattorin avulla parit voivat kokeilla rohkeasti uusia asioita, mikä rohkaisee seksuaalisen ilmaisun vapautumista ja itsetuntemuksen kasvua.

Orava Imu- ja Värinävibraattori, monipuolinen nautinto, pariskuntien seksilelut, seksuaalinen tutkimusmatka, intiimi yhteys, seksuaalisen kommunikaation parantaminen, esileikki, seksuaalisen nautinnon syventäminen.
Orava Imu- ja Värinävibraattori on loistava väline pariskunnille, jotka haluavat tutkia seksuaalisuuttaan ja syventää suhdettaan uusien ja innostavien kokemusten kautta. Sen avulla voit rikastuttaa seksuaalielämääsi ja löytää yhdessä uusia nautinnon ulottuvuuksia, mikä tekee suhteestanne entistä syvemmän ja tyydyttävämmän.
 

  • Toiminto: 3 nopeutta 10 taajuuden imu
  • Teho: Ladattava
  • Materiaali: ABS + silikoni
  • Lisäksi: Vedenpitävä, Värisevä häntä
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Orava imu ja värinävibraattori lisää nautintoa ja syventää suhdetta
More from Hotlips - Sex toys