OstroVit Pharma Decorem naisille 60 kapselia

SKU
OVPhDenai60ka

OstroVit Pharma Decorem Naisten Ravintolisä - Terveys ja Kauneus 60 Kapselia

OstroVit Pharma Decorem for Women on huolellisesti suunniteltu ravintolisä, joka yhdistää vitamiinit, kivennäisaineet, uutteet ja aminohapot erityisesti naisten tarpeisiin. Tämä tuotesarja, joka tunnetaan korkeasta raaka-aineiden laadusta ja lääketeollisuuden tarkkuudesta, tarjoaa kattavan tuen naisten terveydelle ja kauneudelle. Sen ainesosat on valittu edistämään terveiden hiusten, ihon ja kynsien ylläpitoa, samalla tukien hermoston toimintaa, immuunijärjestelmää ja energian aineenvaihduntaa.

Tuotteen edut:

  • Hiusten, Ihon ja Kynsien Terveyden Ylläpito: Auttaa ylläpitämään terveitä hiuksia, ihoa ja kynsiä, edistäen niiden kauneutta ja terveyttä.
  • Hermoston ja Psykologisten Toimintojen Tuki: Ainesosat, kuten B-vitamiinit ja jodi, tukevat hermoston toimintaa ja auttavat ylläpitämään normaaleja psykologisia toimintoja.
  • Energian Aineenvaihdunnan Edistäminen: Auttaa tukemaan oikeaa energian aineenvaihduntaa, vähentäen väsymystä ja uupumusta.
  • Immuunijärjestelmän Tuki: Sisältää ainesosia, jotka edistävät immuunijärjestelmän asianmukaista toimintaa, parantaen yleistä terveyttä.
  • Näkökyvyn Ylläpito: A-vitamiini ja muut tärkeät ravinteet auttavat ylläpitämään oikeaa näkökykyä.

Suositeltu käyttö: 

Ota 1 annos (2 kapselia) päivittäin aterian yhteydessä. Ennen käyttöä on suositeltavaa keskustella tuotteen sopivuudesta lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa.

OstroVit Pharma Decorem For Women on täydellinen valinta naisille, jotka etsivät kattavaa tukea terveydelleen ja kauneudelleen. Tämä ravintolisä on kehitetty tarjoamaan monipuolista tukea eri kehon toiminnoille, edistäen samalla yleistä hyvinvointia ja kauneutta. Hyödynnä tämän huippulaadukkaan tuotteen tarjoamat edut ja koe ero itse!

16,90 €
Varastossa

OstroVit Pharma Decorem For Women - Yksilöllinen kaava naisille

Vitamiinit ja mineraalit - tuotteessamme olevat ainesosat kontrolloivat kaikkia elimistössä tapahtuvia elintärkeitä prosesseja. Ne vaikuttavat myönteisesti biokemiallisiin prosesseihin. Ne toimivat luonnollisena suojakilpenä - elimistömme immuniteettina. Ne parantavat kaikkien elinten toimintaa. Ne vaikuttavat luuston terveyteen ja vahvuuteen. Ne parantavat mielialaa ja tukevat kehoa taistelussa flunssaa ja infektioita vastaan.

Tässä ravintolisässä löydät seuraavat ainesosat:

Biotiini, eli B7-vitamiini: auttaa ylläpitämään terveitä hiuksia, limakalvoja ja terveää ihoa. Edistää oikeanlaista energian aineenvaihduntaa ja ylläpitää oikeanlaista makroravinteiden aineenvaihduntaa. Auttaa hermoston oikeanlaisessa toiminnassa ja psykologisten toimintojen ylläpidossa.

Sinkki: auttaa pitämään hiukset, kynnet ja ihon terveinä. Edistää oikeanlaista hedelmällisyyttä ja lisääntymistoimintaa, sekä ylläpitää luuston terveyttä. Lisäksi se auttaa ylläpitämään oikeanlaista näkökykyä ja immuniteettijärjestelmän oikeanlaista toimintaa. Sinkki auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä.

D-vitamiini (D3): aurinkovitamiini - lisää luuston ja hampaiden mineralisaatiota, edistää lihasten ja immuniteettijärjestelmän oikeanlaista toimintaa.

Pantoteenihappo eli B5-vitamiini: edistää oikeanlaista energian aineenvaihduntaa ja steroidihormonien, D-vitamiinin ja joitakin hermovälittäjiä koskevaa oikeanlaista synteesiä ja aineenvaihduntaa. Lisäksi se auttaa vähentämään väsymyksen ja uupumuksen tunnetta ja ylläpitää henkistä suorituskykyä oikealla tasolla.

Niasiini eli B3-vitamiini: auttaa pitämään ihon terveenä ja vähentää väsymyksen ja uupumuksen tunnetta. Edistää normaalien psykologisten toimintojen ylläpitoa.

Jodi: auttaa pitämään ihon terveenä. Edistää kilpirauhasen oikeanlaista toimintaa ja kilpirauhashormonien tuotantoa. Edistää oikeanlaista energian aineenvaihduntaa.

Riboflaviini eli B2-vitamiini: auttaa pitämään ihon terveenä ja vähentää väsymyksen ja uupumuksen tunnetta. Lisäksi se auttaa ylläpitämään limakalvojen ja punasolujen oikeanlaista tilaa sekä edistää oikeanlaista energian aineenvaihduntaa ja hermoston oikeanlaista toimintaa.

B6-vitamiini: auttaa oikeanlaista kysteiinin synteesiä, ylläpitää oikeanlaista energian aineenvaihduntaa, auttaa hermoston oikeanlaista toimintaa ja kilpirauhashormonien oikeanlaista aineenvaihduntaa. Tämä vitamiini ylläpitää oikeanlaista proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa sekä säätelee hormonitoimintaa.

Tiamiini eli B1-vitamiini: ylläpitää oikeanlaista energian aineenvaihduntaa ja auttaa hermoston oikeanlaista toimintaa. Edistää oikeanlaista psykologisten toimintojen ylläpitoa sekä sydämen oikeanlaista toimintaa.

Seleeni: auttaa pitämään hiukset, kynnet ja ihon terveinä, voi auttaa säätämään immuniteettijärjestelmän oikeanlaista toimintaa, tukee entsyymien oikeanlaista toimintaa ja vastaa terveen kilpirauhasen toiminnasta.

A-vitamiini: ylläpitää oikeanlaista näkökykyä ja raudan oikeanlaista aineenvaihduntaa. Auttaa pitämään limakalvot terveinä ja ylläpitää terveen ihon ja immuniteettijärjestelmän oikeanlaista toimintaa.

E-vitamiini: auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä. Vahva antioksidantti, voi auttaa alentamaan "huonon kolesterolin" LDL-tasoa. On osoitettu tukevan näköelimen normaaleja toimintoja ja voi olla tärkeä rooli verenkiertojärjestelmän parantamisessa.

Kromi: auttaa hillitsemään niin kutsuttua "suden nälkää" ja ylläpitää oikeanlaista makroravinteiden aineenvaihduntaa. Voi auttaa ylläpitämään oikeanlaista glukoositasoa ja edistää lipolyysiä. Edistää lihaskudoksen ylläpitoa.

B12-vitamiini: auttaa vähentämään väsymyksen ja uupumuksen tunnetta. Ylläpitää oikeanlaista psykologisten toimintojen ja punasolujen tuotantoa. Auttaa hermoston oikeanlaista toimintaa ja immuniteettijärjestelmän oikeanlaista toimintaa. Edistää oikeanlaista energian tasoa.

Foolihappo: auttaa säätämään kaikkien kehomme solujen kasvua ja toimintaa. Se osallistuu äidin kudosten kasvuun raskauden aikana. Auttaa ylläpitämään homokysteiinin aineenvaihduntaa. Soveltuu naisille, jotka suunnittelevat raskautta, ovat raskaana tai imettävät.

Hyaluronihappo: yhtenä ihon komponenttina se vastaa sen kosteudesta, rakentamisesta ja täyttää solujen välistä tilaa. Se voi viivästyttää ihon vanhenemista, edistää nivelten, luiden ja sidekudoksen oikeanlaista toimintaa. Lisäravinteena se voi auttaa lisäämään ihon elastisuutta. Se osoittaa tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia, tukee haavan paranemista ja jälkihoitoa traumaattisen vamman jälkeen.

Kollageeni: auttaa ylläpitämään oikeaa ihon jännitettä, elastisuutta ja kimmoisuutta. Se estää ryppyjen ja selluliitin muodostumista. Edistää ihon vanhenemisen hidastumista. Kollageenilisäravinne voi auttaa lisäämään ihon elastisuutta.

Peltokorte: tarkemmin sanottuna sen uute - peltokorte sisältää monia hyödyllisiä yhdisteitä, erityisesti antioksidantteja, sekä korkean pitoisuuden piidioksidia. Peltokortetta on käytetty tuhansien vuosien ajan infuusioiden, uutteiden, tai jopa murskattujen kasvin osien muodossa. Tutkimukset viittaavat sen hyödylliseen vaikutukseen tukeessa oikeanlaista luuston mineraalisaatiota ja solurakennetta, mukaan lukien osteoklastit ja osteoblastit, vastuussa tästä piidioksidin korkeasta pitoisuudesta. Peltokorte tunnetaan myös diureettisista tai luontaisista diureettisista vaikutuksistaan. Se lisää virtsan eritystä elimistöstä ja alentaa verenpainetta. Peltokorten parhaiten tunnettuja ominaisuuksia ovat sen tehokas vaikutus ihomme, kynsiemme ja hiustemme luonnolliseen ulkonäköön.

L-systeiini HCL:  se on proteiini, endogeeninen rikkiä sisältävä aminohappo (homokysteiinin ja metioniinin kanssa se muodostaa ryhmän rikkiä sisältäviä aminohappoja), jota löytyy keratiinista, joka on hiusten, ihon ja kynsien pääkomponentti.

L-lysiini: on orgaaninen kemiallinen yhdiste välttämättömien aminohappojen ryhmästä. Niiden olennaisuus on siinä, että kehomme asianmukaisen toiminnan kannalta meidän on saatava niitä oikea määrä joko lisäravinteiden tai ruoan kautta. Elimistömme ei pysty syntetisoimaan niitä itse. Lisäksi se on yksi pääyhdisteistä, jotka rakentavat kaikki proteiinit elimistössämme. Tästä syystä ryhmän nimi, proteiiniaminohapot. L-lysiini pelaa suurta roolia kalsiumin imeytymisessä, lihaskudoksen rakentamisessa, vakavan vamman toipumisen aikana sekä monien hormonien tai entsyymien tuotannossa.

Suositeltu käyttö:
Ota 1 annos (2 kapselia) päivittäin aterian yhteydessä. Ennen käyttöä on suositeltavaa tehdä 25- (OH) D -verikoe ja keskustella testituloksen kanssa lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa. Tuote on tarkoitettu aikuisille naisille.

Ainesosat:
Kalakollageeni 150 mg; peltokorteuute 100 mg (7% pii), L-askorbiinihappo (C-vitamiini 80 mg - 100%); kapselikuori (täyteaine: hydroksipropyylimetyyliselluloosa); sinkkipikolinaatti (sinkki 15 mg - 150%); L-systeiini HCL 50 mg; L-lysiini HCL 50 mg; L-metioniini 50 mg; bambunversouute 50 mg (75% pii); kuivattu oluenpanijahiiva 50 mg; tokoferyyliasetaatti (E-vitamiini 12 mg - 100%); kolekalsiferoli (D-vitamiini 50 µg - 1000%); kalsium-D-pantotenaatti (pantoteenihappo 18 mg - 300%); nikotiinihappo (niasiini 16 mg - 100%); japaninlehtiuute 15 mg (1% jodia 150 µg - 100%); riboflaviini (B2-vitamiini 14 mg - 1000%); pyridoksaali 5'-fosfaatti P-5-P (B6-vitamiini 14 mg - 1000%); tiamiinihydrokloridi (tiamiini 11 mg - 1000%); L-selenometioniini (seleeni 55 µg - 100%); hyaluronihappo (natriumhyaluronaatti) 10 mg; retinyyliasetaatti (A-vitamiini 800 µg - 100%); menakinooni MK-7 Bacillus subtilis nattosta (soija) (K-vitamiini 75 µg - 100%); D-biotiini (biotiini 2500 µg - 5000%); kromipikolinaatti (kromi 200 µg - 500%); (6S) -5-metyylitetrahydrofolaatti-5-MTHF glukosamiinisuola (foolihappo 600 µg - 300%); metyylikobalamiini (B12-vitamiini 25 µg - 1000%*). *RI - Viitteellinen saanti.

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosi), maapähkinöitä, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, kauraa, munia, äyriäisiä.

Lisätietoja
BrandOstroVit
Paketin koko60 pcs
Kenelle sopiiNaisille
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:OstroVit Pharma Decorem naisille 60 kapselia