PDX Elite Fap-o-matic Pro - Imevä ja Hierova Orgasmikone

SKU
22385

PDX ELITE FAP-O-Matic PRO tehostaa itsetyydytystä tehokkaalla imutoiminnalla ja tarjoaa äärimmäisen eroottisen kokemuksen. Se on täydellinen tunnemyrsky kohonneisiin sooloseksisessioihin, jotka voidaan räätälöidä henkilökohtaisten mielialojesi mukaan! Valmistaudu räjähtävään handsfree-värähtelyyn, joka ympäröi kiveksiäsi hivellen pehmeää nautintoa. Lopullinen masturbaatiokokemuksesi on valmis, kun olet!

Ainutlaatuinen "Hyper-Pulse" -muotoilu keskittää intensiivisen stimulaation kivesten tyveen.
Tehokas moottori käyttää pehmeää silikonikalvoa luoden intensiivisimmän hierontahoidon palloillesi, jonka koskaan koet!
Nosta samanaikaisesti tehoa lisävibraattorilla ja valmistaudu räjähtämään ekstaasissa!

156,90 €
Ei varastossa

Jaksottainen imutekniikka - Erittäin vahva moottori tarjoaa 5 syvää, miellyttävää imutilaa. Jaksottainen imu ajaa kukkosi automaattisesti sisään ja ulos nauttimaan villeimmistä unelmistasi!

Personoi tehosi - Nauti 10 värinätilasta. Vibration ja Hyper-Pulse Massage Therapy on strategisesti sijoitettu stimulaation maksimoimiseksi ja samalla hieroen kukkoasi ja pallojasi. Kokeile kaikkia 10 tilaa ja mukauta nautintoasi!

Fanta Flesh STROKER - Fanta Flesh Strokerin poikkeuksellinen tuntuma nielee peniksesi rytmisesti jokaisella tehokkaan moottorin sykkeellä. Intermittent Suction Technology vetää sen sisään ja ulos, antaen sinulle äärimmäisen kokemuksen automaattisesta peniksen silityksestä!

Soft TONGUE-TICKLER - Superpehmeä kielen kutitus on vuorattu riveillä ja riveillä stimuloivia mielihyvää.

USB-ladattava - Valmiina, kun olet! Helposti ja kätevästi ladattavissa mukana tulevalla latausjohdolla, joka tarjoaa tuntikausia nautintoa. Valmistettu Elite Silicone™ -materiaalista, se on erittäin silkinpehmeä kosketukselle, lämmittää miellyttävästi kehon lämpötilaan ja on helppo puhdistaa.

Lisätietoja
BrandPDX
VäriValkoinen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PDX Elite Fap-o-matic Pro - Imevä ja Hierova Orgasmikone