Pimeässä hohtava piiska kauniissa lahjapakkauksessa

SKU
220311

Radiant Ruoska - Hohtaa Pimeässä Oranssina: Lisää Jännitystä ja Nautintoa Leikkeihisi

Tutustu Dream Toys -merkin Radiant-sarjan pimeässä hohtavaan ruoskaan, jossa on 30 cm pitkät nahkan näköiset siimat. Ruoskassa on vahva ja kestävä helppokäyttöinen kahva, joka on valmistettu samasta materiaalista ja varustettu kätevällä rannelenkillä. Se on suunniteltu tyydyttämään kaikkein eroottisimmat toiveesi. Käytä ruoskaa hellästi kumppanisi vartalon yli kiusoitellen, rakenna jännitystä ja siirry sitten lyhyisiin, teräviin iskuihin tuomaan leikkiin lisää hauskuutta ja huumaavaa nautintoa! Pimeässä hohtava efekti tekee siitä vieläkin kiehtovamman!

Tarjoushinta 10,76 € Normaalihinta 26,90 €
Varastossa

Kuinka hyödyntää Radiant Ruoskaa:
1.    Esileikkiin: Aloita leikit hellillä kosketuksilla ja käytä ruoskaa kiusoitellen lisätäksesi jännitystä ja odotusta.
2.    Aistien Herättämiseen: Käytä ruoskaa herättämään kumppanisi aistit ja lisäämään eroottista tunnelmaa makuuhuoneessa.
3.    Roolileikkeihin: Lisää ruoska osaksi roolileikkejänne, tuoden uuden ulottuvuuden BDSM-leikkeihinne.
Miten Radiant Ruoska auttaa nostamaan mielialaa:

  • Uudenlainen Kokemus: Pimeässä hohtavan ruoskan käyttö tuo seksuaaliseen kanssakäymiseenne uudenlaista jännitystä ja kokeilunhalua.
  • Intiimin Yhteyden Luominen: Yhteisten leikkien kautta voitte luoda syvemmän yhteyden kumppanisi kanssa, mikä vahvistaa luottamusta ja lisää molempien mielialaa.
  • Vapautumisen Tunne: BDSM-leikkien kautta voit kokea vapautumisen tunteen, tutkia rajojasi turvallisessa ympäristössä ja kokea syvää tyydytystä.

Pimeässä hohtava ruoska, eroottiset leikit, BDSM välineet, esileikki, aistien herättäminen, roolipelit, intiimi yhteys, seksuaalinen kokeilunhalu, mielialan nosto.
Radiant Ruoska - Hohtaa Pimeässä Oranssina tarjoaa ainutlaatuisen tavan lisätä jännitystä ja nautintoa intiimeihin hetkiin. Sen pimeässä hohtava ominaisuus tuo leikkeihin visuaalisen elementin, joka yhdessä monipuolisten käyttötapojen kanssa tekee siitä ihanteellisen välineen seksuaalisen mielikuvituksen laajentamiseen. Olipa kyse sitten leikistä, dominanssista tai vain uusien aistimusten tutkimisesta, Radiant Ruoska tarjoaa uusia ulottuvuuksia seksuaaliseen nautintoon ja auttaa nostamaan mielialaa.

  • Pituus - 57 cm.
  • Halkaisija -2,2 cm
  • Materiaali - PU / PVC
Lisätietoja
BrandDream Toys
VäriOranssi
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pimeässä hohtava piiska kauniissa lahjapakkauksessa
More from Dream Toys