Pimeässä hohtavat käsiraudat lahjapakkauksessa

SKU
22034

Radiant Käsiraudat - Hohtavat Pimeässä Vihreänä: Lisää Jännitystä Sidontaleikkeihin

Tutustu Dream Toys -merkin Radiant-sarjan vihreänä pimeässä hohtaviin käsirautoihin, jotka tuovat uudenlaista kiehtovuutta sidontaleikkeihin. Näissä käsiraudoissa on nikkelivapaat metalliyksityiskohdat ja pehmeä sekä kestävä neopreenimateriaali varmistaa käyttömukavuuden. Ranteiden käsiraudat ovat täysin säädettävissä soljilla, ja 10 cm pitkä ketju pitää käsiraudat yhdessä. Ketjun voi irrottaa toiselta puolelta musketonkoukulla, mikä mahdollistaa lisäketjujen, köysien tai lisäpainojen kiinnittämisen.

Tarjoushinta 11,16 € Normaalihinta 27,90 €
Varastossa

Kuinka hyödyntää Radiant Käsirautoja:

  • Sidontaleikit: Käytä käsirautoja osana BDSM- tai sidontaleikkejä lisätäksesi jännitystä ja hallinnan tunnetta. Hohtava pimeässä -ominaisuus tuo leikkeihin visuaalisen elementin, erityisesti himmeässä valaistuksessa.
  • Roolipelit: Lisää roolipeleihin mystiikkaa ja jännitystä käyttämällä hohtavia käsirautoja. Ne sopivat erinomaisesti luomaan ainutlaatuisen tunnelman ja tehostamaan kokemusta.
  • Tutkimusmatka Aistimuksiin: Kokeile käsirautoja osana aistien tutkimusmatkaa, jossa keskitytään kosketuksen, hallinnan ja luottamuksen kokemuksiin kumppanin kanssa.

Miten Radiant Käsiraudat auttavat nostamaan mielialaa:

  • Uuden Kokemuksen Tarjoaminen: Uudenlainen visuaalinen kokemus pimeässä hohtavien käsirautojen avulla voi tuoda lisää iloa ja jännitystä intiimiin kanssakäymiseen.
  • Lähentyminen Kumppanin Kanssa: Sidontaleikkien kautta voi syntyä vahvempi side ja syvempi luottamus kumppanin kanssa, mikä nostaa molempien osapuolten mielialaa.
  • Itseilmaisun Vapautuminen: Mahdollisuus tutkia uusia tapoja ilmaista itseään seksuaalisesti ja kokeilla rajojaan turvallisessa ympäristössä voi lisätä itsetuntemusta ja parantaa mielialaa.

Hohtavat käsiraudat, BDSM leikit, sidontaleikit, roolipelit, aistien tutkimusmatka, intiimi kanssakäyminen, visuaalinen kokemus, luottamus ja lähentyminen, itseilmaisun vapautuminen.
Radiant Käsiraudat - Hohtavat Pimeässä Vihreänä tarjoavat ainutlaatuisen tavan rikastuttaa sidontaleikkejä ja lisätä mielenkiintoa BDSM-kokemuksiin. Olipa kyseessä sitten aloittelijat tai kokeneemmat bondage-harrastajat, nämä käsiraudat tuovat mukanaan uuden ulottuvuuden leikkeihinne, lisäten sekä visuaalista että emotionaalista syvyyttä.

  • Pituus - 74 cm
  • Halkaisija - 6,8 cm
  • Materiaali PU/metalli
Lisätietoja
BrandDream Toys
VäriVihreä
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pimeässä hohtavat käsiraudat lahjapakkauksessa
More from Dream Toys