Pimeässä hohtava kaulapanta ja hihna

SKU
22037g

Hohtavan vihreä kaula- ja talutushihnasetti Radiantin Dream Toys -sarjasta sisältää nikkelivapaat metalliosat ja pehmeän, kestävän neopreenivuorauksen, joka takaa käyttömukavuuden. 

Koon säätäminen on helppoa soljen avulla. 

Metallinen talutushihna, jossa on kiinnitetty rannelenkki, voidaan helposti yhdistää tai irrottaa musketti -liittimellä. 

Kaulapanta ja talutushihna ovat välttämättömiä jokaiselle sitomisharrastajalle ja suosittuja niiden keskuudessa, jotka nauttivat roolileikistä BDSM-sessioissaan. Hohtava pimeässä efekti tekee siitä erityisen kiinnostavan!

Toimitetaan tyylikkäässä lahjapakkauksessa.

28,90 €
Varastossa

Pimeässä hohtava kaulapanta ja talutushihna.

Radiant kaulapanta ja talutushihna hohtavan vihreässä sopii BDSM-harrastajille ja niille, jotka nauttivat eroottisesta tai leikillisestä sitomisesta ja vallanvaihdosta seksuaalisessa tai sensuaalisessa leikissä. Tämäntyyppiset välineet voivat lisätä kiihottumista ja intensiteettiä kumppanin kanssa ja tarjota uusia tapoja tutkia intiimiä suhdetta.

BDSM-leikit edellyttävät aina turvallisuutta, suostumusta ja kommunikaatiota kumppanin kanssa. Ennen kuin kokeilee tällaisia välineitä, on tärkeää keskustella ja sopia pelisäännöistä ja varmistaa, että molemmat osapuolet ovat mukana ja tietoisia mahdollisista riskeistä. Tärkeintä on, että kaikki osapuolet nauttivat ja tuntevat olonsa turvalliseksi.

Nikkelitön materiaali.

Pehmeä vuori.

Säädettävät.

Lukkokoukku ja ketju.

Lisätietoja
BrandDream Toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pimeässä hohtava kaulapanta ja hihna
More from Dream Toys