Pimeässä vihreänä hohtava piiska kauniissa lahjapakkauksessa

SKU
22040

Tutustu Dream Toys -merkin Radiant-sarjan pimeässä hohtavaan floggeriin, jonka 30 cm pitkät nahkan näköiset nauhat tuovat uutta ulottuvuutta eroottisiin leikkeihinne. Ruoskassa on vahva, kestävä ja helppokäyttöinen kahva, joka on valmistettu samasta materiaalista ja varustettu kätevällä rannelenkillä. Se on suunniteltu tyydyttämään syvimmät eroottiset toiveesi. Käytä ruoskaa hellästi kumppanisi vartalon yli herättääksesi odotusta, ja rakenna sitten intensiivisempiä iskuja tuomaan leikkeihin lisää hauskuutta ja huumaavaa nautintoa! Pimeässä hohtava efekti tekee kokemuksesta vieläkin jännittävämmän!

Tarjoushinta 10,76 € Normaalihinta 26,90 €
Varastossa

Kuinka Hyödyntää Radiant Ruoskaa Parisuhteen Syventämiseen:

  • Eroottinen Esileikki: Käyttäkää ruoskaa osana esileikkiä herättääksenne toistenne aistit ja rakentaaksenne seksuaalista jännitystä.
  • Aistien Tutkiminen: Tutkikaa toistenne kehoja ruoskalla, kokeilkaa erilaisia voimakkuuksia ja tekniikoita löytääksenne, mikä tuottaa eniten mielihyvää.
  • Luottamuksen ja Yhteyden Rakentaminen: BDSM-leikkien, kuten ruoskan käytön, kautta voitte syventää luottamusta ja yhteyttä toisiinne, keskustelemalla toiveistanne, rajoistanne ja turvasanoistanne.

Miten Radiant Ruoska Auttaa Nostamaan Parisuhteen Syvyyttä:

  • Yhteiset Kokemukset: Yhteisten eroottisten leikkien kokeminen voi vahvistaa suhdettanne ja tuoda teidät lähemmäksi toisianne.
  • Kommunikaation Parantuminen: BDSM-leikkien turvallinen toteuttaminen vaatii avointa kommunikaatiota, mikä voi parantaa yhteyttänne ja ymmärrystänne toisistanne.
  • Intiimiyden Lisääntyminen: Pimeässä hohtavan ruoskan tuoma jännitys ja uudenlaiset aistimukset voivat lisätä intiimiyttä ja tuoda uutta syvyyttä seksuaaliseen suhteeseenne.

Pimeässä hohtava ruoska, eroottinen esileikki, BDSM parisuhteessa, aistien tutkiminen, luottamuksen rakentaminen, parisuhteen syventäminen, eroottiset leikit, intiimiyden lisääminen, kommunikaation parantaminen.
Radiant Ruoska Hohtaa Pimeässä Vihreänä on ainutlaatuinen väline, joka tarjoaa pariskunnille mahdollisuuden tutkia seksuaalisuuttaan uudella ja jännittävällä tavalla. Sen avulla voitte lisätä leikkeihinne visuaalisen elementin, syventää keskinäistä yhteyttänne ja kokea yhdessä unohtumattomia hetkiä. Olipa suhteenne vaihe mikä tahansa, tämä ruoska voi auttaa teitä löytämään uusia tapoja ilmentää rakkautta, luottamusta ja yhteyden tunnetta omaan kumppaniin.

  • Pituus - 57 cm
  • Halkaisija - 2,2 cm
  • Materiaali PU/PVC
Lisätietoja
BrandDream Toys
VäriVihreä
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pimeässä vihreänä hohtava piiska kauniissa lahjapakkauksessa
More from Dream Toys