Pehmustetut ja säädettävät nänninipistimet

SKU
MW-X5037

Pehmustetut ja Säädettävät Nänninipistimet – Kiihottumisen ja Eroottisuuden Huipentuma

Tuo uutta iloa ja jännitystä intiimeihin hetkiisi Pehmustettujen ja Säädettävien Nänninipistimien avulla. Nämä säädettävät nännikiinnikkeet ovat suunniteltu antamaan sinulle ja rakastajallesi mahdollisuuden tutkia nännin stimulaatiota uudella, syvällisellä tavalla. Säädettävien tappien ansiosta voitte yhdessä löytää juuri oikean puristusvoiman, yhdistäen nautinnon ja kivun tunteet maksimaalisen kiihottumisen saavuttamiseksi.

Säädä Täydelliseen Kireyteen: Kukin puristin on varustettu ruuvitapilla, joka mahdollistaa puristusvoiman täydellisen säätämisen. Tämä antaa sinulle vapauden kokeilla eri intensiteettitasoja, löytääkseen sen täydellisen kireyden, joka tuottaa sekä ilon että kivun tunnetta.

Lisää Tunnetta Ketjusta tai Painoista: Voit lisätä tunnetta entisestään vetämällä varovasti nipistimien välissä olevasta ketjusta tai lisäämällä siihen painoja. Tämä lisää kiihottumista ja tuo peliaikaanne eroottisen ulottuvuuden, joka syventää kokemusta ja tekee siitä unohtumattoman.

Verenkierron Palauttaminen: Kun on aika irrottaa puristimet, verenkierron palauttaminen nännialueelle jättää ne punertavan vaaleanpunaisiksi, piikleiksi ja yliherkiksi. Tämä tekee jokaisesta myöhempää kosketusta entistä nautinnollisemman, lisäten intiimien hetkienne intensiteettiä ja tyydytystä.

Pehmustetut ja Säädettävät Nänninipistimet ovat erinomainen lisä BDSM-varustekokoelmaanne, tarjoten ainutlaatuisen tavan tutkia ja nauttia toistenne kehoista. Antakaa näiden nipistimien viedä leikkinne uusiin korkeuksiin, tutkien nautinnon ja kivun rajoja yhdessä.

4,83 € Normaalihinta 6,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pehmustetut ja säädettävät nänninipistimet
More from Hotlips - Sex toys