Ghost Chastity Lock - A

SKU
MW-X7080A

Ghost Chastity Lock - A: Kontrollia ja Kiihotuksen Vahvistamista

Esittele Ghost Chastity Lock - A, huippulaadukas penis-lukko, joka on suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuinen ja turvallinen tapa kontrolloida seksuaalista nautintoa. Valmistettu hypoallergeenisesta ABS-muovista, tämä siveyslaite on kehitetty käytettäväksi estämään erektiota ja vahvistamaan kiihotusta poistamisen jälkeen. Tämä tekee siitä ihanteellisen välineen BDSM-leikkeihin, tarjoten samalla uuden ulottuvuuden intiimiin tutkimusmatkaan.

Turvallinen ja Hygieeninen Käyttö: Ennen jokaista käyttökertaa penis-lukko tulee pestä lämpimällä vedellä ja sen jälkeen käsitellä erityisellä puhdistusaineella, varmistaen laitteen puhtauden ja turvallisuuden. Suosittelemme käyttämään liukastetta, joka varmistaa lelun miellyttävän sisäänviennin ja käytön mukavuuden.

Materiaali ja Mitat:

  • Materiaali: Laadukas ABS-muovi, joka on tunnettu kestävyydestään ja hypoallergeenisista ominaisuuksistaan.
  • Väri: Syvän musta, tarjoten elegantin ja diskreetin ulkonäön.
  • Koko: Kompakti mitoitus, 8 * 3,1 cm, sopii useimmille käyttäjille.
  • Renkaan Koko: Mukana tulee neljä eri kokoista rengasta (4,0 cm, 4,3 cm, 4,8 cm, 5,2 cm), jotka takaavat täydellisen istuvuuden ja mukavuuden.

Ghost Chastity Lock - A on suunniteltu niille, jotka haluavat tutkia seksuaalista kontrollia ja nautintoa uudella tasolla. Olipa kyseessä BDSM-leikit tai halu tutkia siveyspelin dynamiikkaa, tämä penis-lukko tarjoaa turvallisen, mukavan ja kiihottavan ratkaisun. Koe kontrollin ja kiihotuksen uusi ulottuvuus tällä tyylikkäällä ja turvallisella siveyslaitteella.

Tarjoushinta 20,93 € Normaalihinta 29,90 €
Varastossa

Materiaali: ABS-muovi 

Väri: Musta 

Koko: 8 * 3,1 cm 

Renkaan koko: 4,0 cm 4,3 cm 4,8 cm 5,2 cm

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ghost Chastity Lock - A
More from Hotlips - Sex toys