ENLUST NICOLE VIBRATING STROKER BEIGE

SKU
332051

Esittelyssä Enlust Nicole Beige Värisevä Masturbaattori: Ultimaattinen Fantasiakumppanisi!

Tutustu Nicoleen, unelmiesi kumppaniin, joka on valmis tekemään villeimmätkin fantasiasi todeksi. Huolella valmistettu erittäin pehmeästä X5 Plus -materiaalista, tämä ylellinen värisevä miesmasturbaattori vie seksuaalisen kokemuksesi nautinnon ja tyydytyksen uusiin korkeuksiin.

Nicolen tiukka ja kaareva sisus on suunniteltu huolellisesti jäljittelemään aistillista penetraatiota suuhun ja kurkkuun, tarjoten uskomattoman realistisen kokemuksen. Värisevän luodin lisääminen tehostaa nautintoa, aiheuttaen loputtomia ekstaasin aaltoja, jotka jättävät sinut hengästyneeksi.

Kiitos avoimen suunnittelunsa, Nicole sopii kaikenkokoisille, mahdollistaen sinun täysin uppoutua eroottisiin fantasioihisi ilman rajoituksia. Olitpa sitten yksin tai kutsut kumppanin mukaan hauskanpitoon, Nicole lupaa viedä sinut kuvittelemattoman hauskan ja jännityksen matkalle.

31,90 €
Varastossa

Ideoita maksimaalisen nautinnon saavuttamiseksi Enlust Nicole Beige värisevällä masturbaattorilla:

  • Solo Kokemukset: Hemmottele itseäsi soloistunnoilla itsetutkiskelun ja nautinnon parissa, tutkien erilaisia värinöitä ja tekstuuria uusien ekstaasin tasojen avaamiseksi.
  • Pariskuntien Leikki: Ota Nicole mukaan pariskuntaleikkeihin lisänautinnon ja intiimiyden luomiseksi, tutkikaa yhdessä uusia kokemuksia ja vahvistakaa suhdettanne.
  • Esileikin Tehostaminen: Käytä Nicolea esileikissä kiihottumisen ja odotuksen lisäämiseksi, luoden jännitystä intiimimpiä kohtaamisia varten.
  • Fantasian Tutkiminen: Vapauta mielikuvituksesi ja sukella syvimpiin fantasioihisi Nicoleen tarjoamien realististen tuntemusten avulla.
  • Matkailija: Ota Nicole mukaasi matkaseikkailuun, ja eroottiset seikkailusi eivät koskaan keskeydy.
  • Lämpöleikki: Kokeile lämpöleikkiä lämmittämällä tai viilentämällä Nicolea ennen käyttöä, tuoden lisää hauskuutta kokemukseesi.
  • Roolileikit: Tutkikaa roolileikkiskenaarioita ja valtasuhteita Nicolen avulla, antaen teidän elää fantasianne ja tehdä toiveistanne totta.

Koe elämäsi kiihko Enlust Nicole Beige Värisevällä Masturbaattorilla. Oletko valmis seikkailuun täynnä hauskuutta ja jännitystä? Nicole odottaa sinua.

Väri- Ihonvärinen.

Pituus cm-12,5.

Halkaisija cm-3,5.

Tyyppi paristot - 1 x AAA.

Materiaali - TPE / ABS.

Lisätietoja
BrandBlush
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ENLUST NICOLE VIBRATING STROKER BEIGE
More from Blush