Nahkaiset nilkka ja rannekahleet asentoraudassa

SKU
mw-x4544

Nahkaiset Nilkka- ja Rannekahleet Asentoraudassa – Avain Fantasioiden Toteuttamiseen

Tutustu ainutlaatuiseen ja monipuoliseen BDSM-välineeseen: Nahkaiset Nilkka- ja Rannekahleet Asentoraudassa, joka on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Tämä asentorauta on varustettu säädettävillä nilkka- ja rannesiteillä, jotka on valmistettu korkealaatuisesta keinonahasta, tarjoten sekä mukavuutta että pitkäikäisyyttä käyttöön.

Fantasioiden Lento ja Toteutus: Tämän asentorauta-setin avulla voit panna orjan "pakettiin", avaten ovet isännän tai emännän villeimmille fantasioille. Kahleet pitävät asennon paikallaan, mahdollistaen fantasian toteuttamisen käytännössä. Se tarjoaa uuden tason kontrollia ja jännitystä BDSM-leikkeihin, syventäen osallistujien välistä yhteyttä ja luottamusta.

Säädettävät Kahleet: Nilkka- ja rannesiteiden säädettävyys tarkoittaa, että ne voidaan mukauttaa sopimaan eri kokoisille käyttäjille. Tämä takaa, että kahleet istuvat turvallisesti, mutta mukavasti, tarjoten optimaalisen tuen ja turvallisuuden leikkeihin.

Kestävä ja Turvallinen Materiaali: Ruostumattomasta teräksestä valmistettu asentorauta yhdistettynä keinonahkaisiin kahleisiin tarjoaa vankkaa kestävyyttä ja luotettavuutta. Tämä yhdistelmä ei ainoastaan kestä voimakkaita leikkejä, mutta on myös helppo pitää puhtaana ja ylläpitää.

Monipuolinen Käyttö: Tämä setti on täydellinen niille, jotka haluavat kokeilla erilaisia asentoja ja skenaarioita. Se tarjoaa mahdollisuuden tutkia uusia alueita BDSM:n maailmassa, tehdessään samalla kokemuksesta turvallisen ja nautinnollisen kaikille osapuolille.

Nahkaiset Nilkka- ja Rannekahleet Asentoraudassa ovat täydellinen lisä kenen tahansa BDSM-harrastajan varustearsenaaliin. Ne tuovat mukanaan loputtomia mahdollisuuksia fantasioiden toteuttamiseen, tarjoten samalla kestävyyttä, turvallisuutta ja mukavuutta. Anna fantasiasi lentoon ja koe aitoa iloa ja jännitystä näiden monipuolisten kahleiden avulla.

34,93 € Normaalihinta 49,90 €
Varastossa

Raudan pituus 50cm 
Käsikahleet 24x5,5cm 
Nilkkakahleet 30x5,5cm

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nahkaiset nilkka ja rannekahleet asentoraudassa
More from Hotlips - Sex toys