Pehmustetut premium käsikahleet

SKU
MW-X4017

PEHMUSTETUT PREMIUM KÄSIKAHLEET

Tutustu Mukavuuden ja Kestävyyden Yhdistelmään: PEHMUSTETUT PREMIUM KÄSIKAHLEET

Esittelemme PEHMUSTETUT PREMIUM KÄSIKAHLEET – ainutlaatuisen tuotteen, joka on suunniteltu tuomaan mukavuutta ja kestävyyttä intiimeihin hetkiin. Nämä käsikahleet yhdistävät 5 cm leveyden keinonahkakahleen kahdella kerroksella erittäin pehmeää, minkin kaltaista turkista, tarjoten poikkeuksellisen mukavuuden ja tyylikkyyden.

Lukittava Ylähihna Lisää Kestävyyttä

25 mm leveä lukittava ylähihna tuo lisävahvuutta ja kestävyyttä, varmistaen, että kahleet pysyvät paikallaan ja ovat luotettavia käytössä. Nämä kahleet on suunniteltu hillitsemään kumppanin liikettä mukavalla tavalla, antaen sinulle mahdollisuuden tutkia uusia ulottuvuuksia yhdessä.

Kuusi Kiinnitysaukkoa Täydelliseen Sopivuuteen

Kuusi säätöaukkoa takaavat, että kahleet istuvat tiukasti ja mukavasti, mahdollistaen henkilökohtaisen mukauttamisen ja varman pidon.

Ideoita Käyttöön ja Hyödyt Aikuisille ja Keski-ikäisille Pareille

  • Uutta Jännitystä Suhteeseen: Tutustu uusiin tuntemuksiin ja lisää kipinää suhteeseesi näiden premium-käsikahleiden avulla. Ne tarjoavat turvallisen tavan kokeilla jotain uutta ja virkistävää.
  • Yhteisen Ajan Laadun Parantaminen: Käyttäkää näitä kahleita yhteisen ajan laadun parantamiseen, tutkien toistenne toiveita ja rajoja turvallisessa ympäristössä.
  • Värikkäät Vaihtoehdot: Valitse kolmesta värivaihtoehdosta (Punainen, Musta ja Pinkki) sopivin, joka heijastaa persoonallisuuttasi tai mieltymyksiäsi.

PEHMUSTETUT PREMIUM KÄSIKAHLEET: Avain Mukavuuteen ja Seikkailuun

PEHMUSTETUT PREMIUM KÄSIKAHLEET eivät ole vain kahleet; ne ovat portti uusiin kokemuksiin ja syvempään yhteyteen kumppanisi kanssa. Olitpa etsimässä tapaa lisätä jännitystä suhteeseesi tai haluat vain tutkia uusia puolia itsestäsi ja kumppanistasi turvallisella ja mukavalla tavalla, nämä käsikahleet tarjoavat tyylikkään ja kestävän ratkaisun. Sukella rohkeasti uusiin seikkailuihin PEHMUSTETUT PREMIUM KÄSIKAHLEET käsissäsi.

10,43 € Normaalihinta 14,90 €
Varastossa

Materiaali: PVC (keinonahka) / aito nahka
Koko: Yksi koko sopii useimpiin

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pehmustetut premium käsikahleet
More from Hotlips - Sex toys