Heart Belt - Naisten Siveysvyö Peppuaukolla

SKU
MW-X1447

Heart Belt – Naisten Siveysvyö Peppuaukolla: Turvallisuutta ja Tyyliä

Esittelyssä Heart Belt, ainutlaatuinen naisten siveysvyö, joka on suunniteltu yhdistämään tyyli ja turvallisuus intiimeihin hetkiin. Tämä siveysvyö, saatavilla hopean ja mustan värisenä, tarjoaa sekä visuaalista viehätysvoimaa että käytännöllisyyttä. Valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä ja pehmeästä silikonista, Heart Belt on mukava päällä, tarjoten samalla luotettavan suojan.

Lukitusavain Lisää Turvallisuutta: Tämän siveysvyön lukitusavainmekanismi varmistaa, että vain valitsemasi henkilö voi avata vyön, lisäten turvallisuutta ja luottamusta suhteeseenne. Tämä ominaisuus tekee vyöstä ihanteellisen valinnan dominanssi- ja alistumisleikkeihin, tarjoten hallitsevalle osapuolelle täydellisen kontrollin.

Säädettävä Vyötärön Ympärys: Heart Belt -siveysvyö on suunniteltu sopimaan eri kokoisille käyttäjille, tarjoten kaksi säädettävää kokovaihtoehtoa: 60–90 cm ja 90–110 cm. Tämä mahdollistaa täydellisen istuvuuden ja mukavuuden, varmistaen, että vyö pysyy paikallaan ilman epämukavuutta.

Peppuaukko Lisää Monipuolisuutta: Peppuaukolla varustettu design ei ainoastaan tarjoa lisämukavuutta pitkäaikaisessa käytössä, vaan myös mahdollistaa monipuolisemmat leikit. Tämä yksityiskohta tekee siveysvyöstä monikäyttöisemmän ja lisää sen houkuttelevuutta.

Saatavilla Suoraan Varastosta: Heart Belt -siveysvyö on saatavilla suoraan varastosta ilman erillistä toimitusaikaa, mahdollistaen nopean ja vaivattoman hankinnan. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan spontaaneihin hetkiin tai viime hetken lahjaideoihin.

Heart Belt – Naisten Siveysvyö Peppuaukolla tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän turvallisuutta, mukavuutta ja tyyliä. Se on täydellinen lisä niille, jotka haluavat tutkia siveysleikkejä ja lisätä suhteeseensa uutta jännitystä ja kontrollia. Koe aivan uudenlainen intiimi kokemus tämän hienostuneen ja turvallisen siveysvyön avulla.

104,93 € Normaalihinta 149,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Heart Belt - Naisten Siveysvyö Peppuaukolla
More from Hotlips - Sex toys