Chilirose Korseletti ja Stringit

SKU
CR-3785

Chilirose-brändin korseletti ja stringit ovat suunniteltu viettelemään ja lumoamaan. Korseletin pitsinen avoin rintaliivi-osa lisää rohkeaa viehätysvoimaa, kun taas säädettävät olkaimet takaavat täydellisen istuvuuden ja mukavuuden. Valmistettu hienostuneesta sekoituksesta, jossa on 90% polyesteriä ja 10% elastaania, tämä asu yhdistää tyylikkyyden ja joustavuuden, mukautuen vartalosi muotoihin ja korostaen parhaita puoliasi. Täydellinen valinta erityisiin hetkiin tai kun haluat vain tuntea itsesi erityisen seksikkääksi ja itsevarmaksi. Tämä asu muuttaa minkä tahansa iltaasi unohtumattomaksi kokemukseksi.

19,90 €
Varastossa

Ominaisuudet:

  • Pitsinen Avoin Rinta: Lisää asuun rohkeutta ja seksikästä viehätysvoimaa.
  • Säädettävät Olkaimet: Tarjoavat mukautuvan istuvuuden kaikenkokoisille.
  • Laadukas Materiaali: 90% polyesterin ja 10% elastaanin sekoitus takaa kestävyyden ja mukavuuden.
  • Täydellinen Setti: Sisältää sekä korseletin että stringit, tarjoten täydellisen yhdistelmän viettelevyyttä ja tyylikkyyttä.

Hoito-ohjeet: Suositellaan käsinpesua kylmässä vedessä miedolla pesuaineella. Älä käytä valkaisuaineita tai kuivausrumpua. Ripusta kuivumaan.

Tuotetiedot:

  • Materiaali: 90% polyester, 10% elastaan..
  • Settiin kuuluu: Korseletti ja stringit

Tämä Chilirose korseletti ja stringit setti on täydellinen yhdistelmä rohkeutta, eleganssia ja viettelevyyttä. Olipa tilaisuus mikä tahansa, tämä asu varmistaa, että tunnet itsesi kauniiksi, seksikkääksi ja itsevarmaksi.

Lisätietoja
BrandChilirose
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Chilirose Korseletti ja Stringit
More from Chilirose