Golden Hook Piiska

SKU
MW-X6070

Golden Hook Piiska – Eleganssia ja Kiihkoa Roolileikkeihisi

Tutustu Golden Hook Piiskaan, joka on valmistettu aitoa säämiskänahkaa hyödyntäen, tuoden ylellisyyttä ja tarkkuutta aikuisten roolileikkeihin. Tämän piiskan pehmeä nahka tarjoaa juuri oikean tasapainon hellävaraisuuden ja voiman välillä, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin käyttäjille.

Värivaihtoehdot Jokaiseen Makuun: Tarjolla on kolme sykähdyttävää värivaihtoehtoa – intohimoinen punainen, tyylikäs musta ja leikkisä pinkki. Jokainen väri on valittu huolella, jotta voit valita juuri sinulle ja tilanteeseesi sopivan sävyn.

Mitat: Piiskan kokonaispituus on 30 cm, mikä tekee siitä kätevän kooltaan ja helposti hallittavan. Kädensijan pituus on 10 cm, tarjoten tukevan ja mukavan otteen, joka lisää hallintaa ja tarkkuutta käyttöhetkellä.

Käyttötarkoitus: Golden Hook Piiska on suunniteltu erityisesti aikuisten roolileikkeihin, tuoden niihin lisää syvyyttä ja intensiteettiä. Sen pehmeä säämiskänahka lisää kosketuksen herkkyyttä, tehostaen jokaisen iskun tunnetta iholla, mutta säilyttäen samalla leikin turvallisuuden ja nautinnollisuuden.

Golden Hook Piiska on täydellinen lisä niille, jotka haluavat tutkia dominanssia ja alistumista turvallisessa ja luottamuksellisessa ympäristössä. Se tuo lisämaustetta makuuhuoneen leikkeihin, ja sen ylelliset materiaalit varmistavat, että kokemus on yhtä miellyttävä kuin stimuloivakin. Valitse oma suosikkivärisi ja anna Golden Hook Piiskan johdattaa sinut ja kumppanisi unohtumattomiin hetkiin.

9,03 € Normaalihinta 12,90 €
Varastossa

Materiaali: Pitsi + mokkanahka

Väri: musta/punainen/vaaleanpunainen

Pituus: 30 cm

Kädensijan pituus: 10 cm.

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Golden Hook Piiska
More from Hotlips - Sex toys