MARC DORCELIN KULTAINEN KANIVIBRAATTORI

SKU
6071090

Orgasmic Rabbit on naisten nautinnon lähde. Olet seitsemännessä taivaassa 3 samanaikaisen nautintovaikutuksen ansiosta:
Vagina, Klitoris ja G-piste!

Kolmitoiminen vibraattori, jossa on stimulaattorit klitorikselle, vaginalle ja G-pisteelle, voi tuoda monia erilaisia tuntemuksia ja nautintoja naiselle. Tässä muutamia esimerkkejä:

1. Intensiivinen klitoriksen stimulaatio: Vibraattorin klitoriksen stimulaattorilla nainen voi kokea voimakkaita ja intensiivisiä klitoriksen orgasmeja.

2. Syvemmät ja monipuolisemmat orgasmit: G-pisteen stimulaattori voi auttaa löytämään naisen kehosta uusia tuntemuksia ja orgasmityyppejä, joita ei ehkä ole ennen koettu.

3. Yhdistetty G-pisteen ja klitoriksen stimulaatio: Käyttämällä vibraattoria yhtä aikaa G-pisteelle ja klitorikselle, nainen voi saada erittäin voimakkaita ja monitasoisia orgasmeja.

4. Erilaiset nopeat ja hitaat rytmit: Vibraattorin nopeus- ja rytmi-asetuksia voi säätää naisen mieltymysten mukaan, jolloin hän voi kokea erilaisia nautintoja ja stimulaatioita.

5. Vaginaalinen stimulaatio ja kiihotus: Vibraattorin vaginaalinen stimulaattori voi auttaa naisen kehittämään vahvempia ja intensiivisempiä orgasmeja, ja se voi myös auttaa rentoutumaan ja lisäämään mielihyvää seksin aikana.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että jokaisen naisen keho ja mieltymykset ovat erilaisia, joten se, mikä toimii yhdelle naiselle, ei välttämättä toimi toiselle. On tärkeää tutustua omaan kehoonsa ja löytää mikä tuntuu hyvältä, ja käyttää vibraattoria vastaavasti.

Riippuvuus taattu!
Paristot: 4 x AA (ei sisälly)
1 moottori, 7 värinätilaa, 6 pyörimistilaa.

65,90 €
Varastossa

Why Choose the Dorcel Orgasmic Rabbit Gold?

  • Addiction Guaranteed: With its unmatched ability to deliver intense and varied stimulation, the Orgasmic Rabbit Gold is not just a toy; it's a journey to unparalleled satisfaction. Its design and features ensure that you'll want to return to it time and again.
  • Designed for Ultimate Satisfaction: Every aspect of the Orgasmic Rabbit Gold, from its ergonomic design to its multifunctional capabilities, is crafted with your pleasure in mind. It's an investment in your personal joy and sexual wellness.
  • Easy to Use and Clean: Despite its sophisticated functionality, the Orgasmic Rabbit Gold is straightforward to operate, making it suitable for both beginners and experienced users. Additionally, its easy-to-clean surface ensures that maintenance is hassle-free, allowing you to focus on the pleasure.

Embark on an adventure of ecstasy with the Dorcel Orgasmic Rabbit Gold. Whether you're exploring solo or with a partner, this rabbit vibrator offers a luxurious and deeply satisfying experience that promises to leave you enchanted. With the Orgasmic Rabbit Gold, prepare to indulge in a symphony of pleasure that's as irresistible as it is intense.

Lisätietoja
BrandMarc Dorcel
VäriKultainen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MARC DORCELIN KULTAINEN KANIVIBRAATTORI
More from Marc Dorcel