MARC DORCELIN KULTAINEN KANIVIBRAATTORI

SKU
6071090

Orgasmic Rabbit on naisten nautinnon lähde. Olet seitsemännessä taivaassa 3 samanaikaisen nautintovaikutuksen ansiosta:
Vagina, Klitoris ja G-piste!

Kolmitoiminen vibraattori, jossa on stimulaattorit klitorikselle, vaginalle ja G-pisteelle, voi tuoda monia erilaisia tuntemuksia ja nautintoja naiselle. Tässä muutamia esimerkkejä:

1. Intensiivinen klitoriksen stimulaatio: Vibraattorin klitoriksen stimulaattorilla nainen voi kokea voimakkaita ja intensiivisiä klitoriksen orgasmeja.

2. Syvemmät ja monipuolisemmat orgasmit: G-pisteen stimulaattori voi auttaa löytämään naisen kehosta uusia tuntemuksia ja orgasmityyppejä, joita ei ehkä ole ennen koettu.

3. Yhdistetty G-pisteen ja klitoriksen stimulaatio: Käyttämällä vibraattoria yhtä aikaa G-pisteelle ja klitorikselle, nainen voi saada erittäin voimakkaita ja monitasoisia orgasmeja.

4. Erilaiset nopeat ja hitaat rytmit: Vibraattorin nopeus- ja rytmi-asetuksia voi säätää naisen mieltymysten mukaan, jolloin hän voi kokea erilaisia nautintoja ja stimulaatioita.

5. Vaginaalinen stimulaatio ja kiihotus: Vibraattorin vaginaalinen stimulaattori voi auttaa naisen kehittämään vahvempia ja intensiivisempiä orgasmeja, ja se voi myös auttaa rentoutumaan ja lisäämään mielihyvää seksin aikana.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että jokaisen naisen keho ja mieltymykset ovat erilaisia, joten se, mikä toimii yhdelle naiselle, ei välttämättä toimi toiselle. On tärkeää tutustua omaan kehoonsa ja löytää mikä tuntuu hyvältä, ja käyttää vibraattoria vastaavasti.

Riippuvuus taattu!
Paristot: 4 x AA (ei sisälly)
1 moottori, 7 värinätilaa, 6 pyörimistilaa.

65,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandMarc Dorcel
VäriKultainen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MARC DORCELIN KULTAINEN KANIVIBRAATTORI
More from Marc Dorcel