Pitkät wetlook hansikkaat s-l

SKU
24601221101

Kiehtovat Pitkät Mustat Wetlook-hansikkaat S-L: Täydellinen Lisä Pariskuntien Eroottisiin Leikkeihin

Tuo lisää syvyyttä ja kiihkoa intiimeihin hetkiisi ainutlaatuisilla Pitkillä Mustilla Wetlook-hansikkailla. Suunniteltu erityisesti lisäämään eleganssia ja mystiikkaa, nämä hansikkaat ovat täydellinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää tyylikkyyden ja aistillisuuden. Valmistettu joustavasta wet look -materiaalista, joka mukailee kätesi muotoja, ne tarjoavat sekä mukavuutta että houkuttelevuutta. Koot S-L takaavat, että löydät juuri oikean istuvuuden, luoden viimeistellyn ilmeen jokaiseen asuun.

Pariskuntien Eroottisen Elämän Rikastuttaminen

Nämä pitkät mustat wetlook-hansikkaat eivät ole vain asuste; ne ovat väline, jolla voit tutkia ja syventää yhteyttäsi kumppanisi kanssa. Käyttämällä niitä osana esileikkiä tai roolileikkejä, voit lisätä kosketuksen intensiteettiä ja tuoda esille uusia puolia toisistanne.

Käyttömahdollisuudet:

  • Eroottiset Illat: Luo unohtumattomia hetkiä lisäämällä hansikkaat eroottiseen asukokonaisuuteesi.
  • Roolileikit: Anna luovuutesi loistaa ja käytä hansikkaita osana erilaisia roolileikkejä, lisäten kiihkoa ja jännitystä suhteeseesi.
  • Erikoistilaisuudet: Sopivat erinomaisesti myös teemajuhliin tai naamiaisasuun, antaen asullesi viimeistellyn ja mystisen ilmeen.

Pitkät mustat hansikkaat", Wetlook-asusteet", Eroottiset asusteet pariskunnille", S-L koot.

Valitsemalla nämä Pitkät Mustat Wetlook-hansikkaat, tarjoat itsellesi ja kumppanillesi mahdollisuuden kokea uudenlaisia aistimuksia ja syventää intiimiä yhteyttä.

24,90 €
Varastossa
Lisätietoja
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pitkät wetlook hansikkaat s-l