SISÄLTÄ ONTTO 18CM PITKÄ PENISTUKI KIVEKSILLÄ

SKU
REA131FLE

Sisältä ontto 18cm pitkää penistukea hihnoilla voidaan käyttää joko penistukena tai sitten kuten normaalia dildoa.

Käyttövinkki:

Voitele myös penis runsaalla liukuvoiteella ennen penistuen päälle vetoa,jotta penis liikkuu ilman kitkaa tuen sisällä myös kun erektio alkaa.

Vedä hihnat tiukalle ja voitele myös dildo päältä liukuvoiteella ennen sisään tunkeutumista.

Mitä etuja 18 cm pitkä penistuki tarjoaa?

On tärkeää huomata, että kaikki käyttäjät voivat kokea seksileluista erilaisia etuja ja haittoja henkilökohtaisista mieltymyksistä, tarpeista ja käyttötarkoituksesta riippuen. Sisältä ontto penistuki voi tarjota useita etuja, kuten:

Lisätty pituus ja leveys: Onton penistuen avulla käyttäjät voivat lisätä pituutta ja leveyttä penikseensä. Tämä voi auttaa lisäämään kumppanin tyydytystä ja nautintoa.

Tukeva rakenne: Ontto penistuki on suunniteltu olemaan tukeva ja jäykkä, mikä voi auttaa ylläpitämään erektiota pidempään.

Monipuolinen käyttö: Onton penistuen sisällä oleva aukko tekee siitä monipuolisen seksilelun, jota voi käyttää sekä miehet että naiset. Se voi tarjota mahdollisuuden nauttia yhdynnästä ja penetraatiosta eri tavalla.

Mahdollisuus käyttää lisälaitteita: Onton penistuen avulla voit käyttää erilaisia lisälaitteita, kuten vibraattoreita tai penisrenkaita, mikä voi auttaa parantamaan seksuaalista nautintoa.

On tärkeää muistaa, että penistuen käyttö on henkilökohtainen valinta, ja sen käyttöön liittyy aina riskejä. On tärkeää käyttää penistukea turvallisesti ja noudattaa ohjeita huolellisesti, jotta vältetään mahdolliset vammat tai infektiot.

39,90 €
Varastossa

Product dimensions    9 x 23,2 x 10,5 cm
Product diameter    4,7 cm
Inner diameter    3 cm
Insertable length    18 cm
Specifications    Inner Length: 16,1 cm
Materials    PVC, Polypropylene

Lisätietoja
BrandRealRock
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SISÄLTÄ ONTTO 18CM PITKÄ PENISTUKI KIVEKSILLÄ
More from RealRock