Miten Hot Lipsin liukuvoide NR1Lube sijoittui toiseksi SEB kasvuohjelmassa ?

Miten Hot Lipsin liukuvoide NR1Lube sijoittui toiseksi SEB kasvuohjelmassa ?
3. joulukuuta 2022
Miten Hot Lipsin liukuvoide NR1Lube sijoittui toiseksi SEB kasvuohjelmassa ?

Hot Lips on seksikauppojen ketju Eestissä ja Suomessa. Hot Lips on perustettu yli 30 vuotta sitten ja vaikka ketju ja brändi ovatkin olleet tunnettuja alusta asti, niin suurin kasvupyrähdys on tapahtunut viimeisen kahden vuoden aikana.

Näimme SEB kasvuohjelman mainoksia jo kaksi vuotta ennen sitä kun päätimme lähteä siihen itse mukaan.
Olimme tietenkin ylimielisiä yrittäjiä jotka luulivat tietävänsä ja osaavansa kaikein ilman sitäkin,mutta yllätys olikin suuri kun jo ensimmäisellä koulutuskerralla Alar Kolks sanoi ,että alle viiden miljoonan liikevaihtoa tekevät yritykset eivät oikeasti lukeudu yrityksiksi , vaan lasketaan enemmänkin harrastuksiksi.

Tämähän pisti meilläkin veren kiertämään,koska viidestä miljoonasta puuttui vielä aika suuri osa.

SEB kasvuohjelma on tarkoitettu yrityksille,jotka haluavat kehittää tuotteen tai palvelun jolla on realistinen mahdollisuus lyödä läpi maailman markinoilla.

Valisitimme meidän eniten myydyn tuotteen lopuksi ,eli vesiliukoisen liukuvoiteen ja aloimme miettimään miksi sitä ei saada myytyä enempää ja useimmille.

Löysimme ja kartoitimme asiakkaiden ongelmat ja sen tuloksena syntyikin neutraali nimi NR1Lube ja sille neutraali pakkaus, mutta oikealla ominaisuuksilla oleva liukuvoide.

Liukuvoiteen tulee olla helposti pois pestävä,turvallinen käyttää, sopimaan kaikkeen seksiin ja olemaan tarpeeksi paksua ja hyvälaatuista jotta se sopii myös kaikkien seksilelujen kanssa käytettäväksi.

Juuri tälläinen on NR1Lube liukuvoide.

Nyt joulukuussa 2022 kun juuri edellisessä kuussa saimme toisen sijan SEB kasvuohjelmassa tämä uusi tuote on valmis ja teimme siitä samantien kaksi eri versiota ja vielä yhden „travel size“ koon ,joka kuitenkin myy ja tulee myymään kappalemääräisesti eniten.

SEB Kasvuohjelma opetti näkemään tämän „suuren kuvan“ tai „kasvamisen kaavan“ ja teimme sen oppien mukaan myös T1 kauppakeskukseen maailman ensimmäisen seksikaupan jossa kaikki maailman suurimmat tuottajat ovat itse omilla liikkeillään mukana.

Tätä kutsutaan nyt uudella nimellä HotLips Erotiikkamaailma.

Olemme kiitollisia saamastamme ilmaisesta koulutuksesta SEB pankille.

Tämä sama koulutus ja opastaminen olisi meidän laskujen mukaan maksanut vapailta markkinoilta ostettaessa 50 – 100 000 euroa, joten osallistuminen kannatti.

Kiitos SEB kasvuohjelmmalle.