Hot Lips Erotiikan maailma ja Megasuuri seksikauppa T1 ostoskeskuksessa tallinassa

Hot Lips Erotiikan maailma ja Megasuuri seksikauppa T1 ostoskeskuksessa tallinassa
4. joulukuuta 2022
Hot Lips Erotiikan maailma ja Megasuuri seksikauppa T1 ostoskeskuksessa tallinassa

T1 kauppakeskus Tallinassa Peterburi tee 2 , T1 Mall of Tallinn on Viron suurin kauppakeskus ja sen tunnistaa helposti katolla olevasta maailmanpyörästä.

Keskus on sijainniltaan Viron paras. Yli suojatien on Tallinan suurin lähiö Lasnamäe 150 000 asukasta. Keskukseen pääsee autolla suoraan sisään jokaisesta suunnasta helposti. Julkisista liikennevälineistä paikalla pääsee raitiovaunulla ja bussilla oven eteen ja junalla T1 keskuksesn taakse. 

Tallinnan satamasta ja lentokentältä T1 keskukseen on vain „kivenheitto“.

Hot Lips avasi T1 kauppakeskuksessa tallinassa uuden konseptin seksikaupan, jota ei 

Voi enää kutsua oikeastaa seksikaupaksi, vaan erotiikkamaailmaksi. 

Pinta-alaa T1 kauppakeskuksessa avattavassa Erotiikka keskuksessa on yli 1000 neliötä ja sen verran voimme kertoa,että tälläisellä konseptilla ei ole maailmassa vielä ainuttakaan seksikauppaa.

Uusi Hot Lips Megastore on alusta asti rakennettu värejä myöten tyylikkääksi ja harmoniseksi kokonaisuudeksi päävärin ollessa mattamusta.

Kaikki maailman suurimmat brändit ovat edustettuina ensimmäistä kertaa yhdessä ja samassa paikassa. 

Lisänä varmasti Euroopan laajin rooliasujen, naisten ja miesten alusvaatteiden valikoima, jossa ei ole unohdettu myöskään pluskoon tyttöjä ja poikia.

Uusi Hot Lips Erotiikka keskus lanseeraa joka viikko uusia tuotteita ja järjestää aitoja alennusmyyntejä viikottain kuten parhaimmat tavalliset päivittäistavarakaupat.

Vielä viimeisenä paljastuksena todettakoon, että polttariporukoille on tulossa ihan uusi kiva vaihtoehto Hot Lipsissä käyntiin.

T1 Mall of Tallinn – Hot Lips Erotiikan maailma

Maanantaista perjantaihin 11.00 – 20.00 

Lauantaista sunnuntaihin 10.00-20.00

Tervetuloa tutustumaan,

Hot Lipsin henkilökunta