HOT LIPS AVAA UUDEN KONSEPTIN SEKSIKAUPAN TALLINAAN

HOT LIPS AVAA UUDEN KONSEPTIN SEKSIKAUPAN TALLINAAN
1. syyskuuta 2022
HOT LIPS AVAA UUDEN KONSEPTIN SEKSIKAUPAN TALLINAAN

Hot Lips on avaamassa aivan uudenlaista seksikauppaa tallinaan Viroon.
Uusi seksikauppa tulee olemaan pinta-alaltaan yli 1000 neliötä ja se tulee olemaan yhdessä kaikkein suurimmista kauppakeskuksista Tallinnassa.

Tämän kokoluokan seksikaupan tekeminen on Euroopankin mittakaavassa ainutlaatuinen asia.
Jos laskemme vaikka hyllymenekkiä niin pelkkiä seinähyllyjä menee yli sata metriä, lattialla seisovaa keskihyllyä kymmeniä metrejä, niin pelkkien näiden hyllyjen juokseva hyllymetrien mitta liikkuu jossain puolen kilometrin ja kilometrin välissä helposti.

Tähän kun lisätään erilaiset teemapöydät ja tarjouslaatikostot, niin alkaa väkisinkin heräämään kysymys mitä ihmettä Hot Lips on tekemässä.

Miten on mahdollista ensinnäkin täyttää tälläinen megasuuri seksikauppa erilaisilla seksileluilla ja alusvaatteilla?

Jos tämän tekisi ilman mitään aikaisempaa kokemusta seksikaupan aloittamisesta niin investointi voisi olla kaikkiaan jo miljoonan luokkaa.

Paljastamme niin paljon ,että liikeideana saa olemaan seksikaupan tavaratalo tai jotain Stockmannin tavaratalon tai Tallinan kaubamajan tapaista , mutta kuitenkin kaiken kaikkiaan aivan rehti seksikauppa.

Uuden konseptin seksikauppa tai paremminkin erotiikkakeskus avataan ensimmäinen marraskuuta 2022 ja hiukan ennen sitä paljastamme niin paikan kuin lopullisen uuden ajan seksikaupan jollaista ei ole vielä missään päin maailmaa.

Kommentit
Leave your comment
Your email address will not be published