CHILIROSEN PUNAINEN NAHKAKORSETTI

SKU
CR-4491

Täydennä alusvaatekokoelmaasi Chilirosen Öko-Nahkaisella Korsettilla ja Stringeillä. Korkealaatuisesta öko-nahasta valmistettu tämä upea asukokonaisuus huokuu tyylikkyyttä ja vetovoimaa, tehden siitä täydellisen valinnan intiimeihin hetkiin. Korsetti luo imartelevan siluetin, joka korostaa muotojasi, kun taas mukana tuleva stringi viimeistelee kokonaisuuden lisäten sensuaalisuutta.

39,90 €
Varastossa

Tuotteen ominaisuudet:

  • Laadukas Öko-Nahka: Valmistettu korkealaatuisesta öko-nahasta ylellistä tuntua ja kestävyyttä varten.
  • Imarteleva Siluetti: Korsetin muotoilu korostaa muotojasi, tarjoten imartelevan ja kiehtovan ilmeen.
  • Säädettävä Istuvuus: Säädettävät olkaimet takaavat mukavan ja räätälöidyn istuvuuden kaikille vartalotyypeille.
  • Sisältää Vastaavat Stringit: Täydennä asukokonaisuus mukana tulevilla vastaavilla stringeillä, jotka on suunniteltu täydentämään korsettia täydellisesti.

Ideoita Naisille ja Pareille:

  • Treffi-illan Yllätys: Yllätä kumppanisi tällä upealla korsetti ja stringi -setillä romanttisena treffi-iltana, sytyttäen intohimon ja halun.
  • Roolileikit: Käytä tätä eleganttia asukokonaisuutta leikkisissä roolileikkitilanteissa, antaen sinulle ja kumppanillesi mahdollisuuden tutkia uusia fantasioita ja kokemuksia.
  • Hääpäivälahja: Juhli erityistä tilaisuutta antamalla tämä ylellinen alusvaatesetti kumppanillesi, symboloiden rakkauttasi ja sitoutumistanne toisiinne.

Tehosta alusvaatekokoelmaasi Chilirosen Öko-Nahkaisella Korsettilla ja Stringeillä, jotka on suunniteltu lumoamaan ja vetämään puoleensa. Täydellinen erityistilaisuuksiin tai intiimeihin hetkiin, tämä upea kokonaisuus saa sinut tuntemaan itsesi itsevarmaksi, seksikkääksi ja vastustamattomaksi.
Chilirosen seksikäs punainen vetoketjullinen keinonahka korsetti ja stringit.
Chilirose korsetti ja stringit toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa.

Lisätietoja
BrandChilirose
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:CHILIROSEN PUNAINEN NAHKAKORSETTI
More from Chilirose