Chilirose musta/punainen babydoll

SKU
CR-4153

Tutustu CHILIROSEN MUSTAPUNAISEEN BABYDOLL -yöasuun, lumoavaan alusasukokonaisuuteen, joka yhdistää ajattoman mustan värin intohimon punaiseen. Koristeltu musta-punaisilla yksityiskohdilla, tämä babydoll on valmistettu korkealaatuisesta kukka-pitsistä, tarjoten sekä tyylikkyyttä että romantiikan häivähdyksen.

SEO-optimoitu tuotekuvaus:

Kohota alusasukokoelmaasi CHILIROSEN MUSTAPUNAISELLA BABYDOLL -yöasulla, upealla luomuksella, joka on suunniteltu erityisiltoja varten. Huippulaatuisesta kukka-pitsistä valmistettu yöasu sisältää säädettävät hihnat ja irrotettavat sukkanauhat, varmistaen täydellisen istuvuuden ja monipuoliset tyylivaihtoehdot. Settiin kuuluu myös sopivat stringit, viimeistellen houkuttelevan asukokonaisuuden. Rintojen välissä kimaltava koriste lisää glamouria, tehden tästä kappaleesta todellisen katseenvangitsijan. Materiaalina on mukava sekoitus 90% polyesteriä ja 10% elastaania, joka tarjoaa sekä kauneutta että käyttömukavuutta. Saatavilla huomiota herättävässä musta-punaisessa värimaailmassa, tämä yöasu on jokaisen alusvaatteiden ystävän must-have.

Käyttöideat ja hyödyt:

  • Erityistilaisuudet: Täydellinen vuosipäiville, ystävänpäivälle tai mille tahansa hetkelle, kun haluat tuntea olosi erityisen viehättäväksi ja vietteleväksi.
  • Itsevarmuuden lisäys: Kauniin ja huolella valmistetun yöasun käyttäminen voi merkittävästi lisätä itsetuntoasi ja itseluottamustasi.
  • Monipuolinen tyyli: Irrotettavien sukkanauhojen ansiosta voit yhdistää asuun reisikorkeat sukat ja korot luodaksesi vastustamattoman yhdistelmän, joka varmasti lumoaa.
  • Lahjaidea: Ihanteellinen ja ajattelevainen lahja kumppanille tai ylellinen hemmottelu itsellesi, esitetty tyylikkäässä ja diskreetissä pakkauksessa.

CHILIROSEN MUSTAPUNAINEN BABYDOLL -yöasu ei ole vain alusvaate; se on eleganssin ja viettelyn lausunto, suunniteltu saamaan sinut tuntemaan itsesi yhtä houkuttelevaksi kuin miltä näytät.

29,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandChilirose
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Chilirose musta/punainen babydoll
More from Chilirose