CHILIROSEN GANGSTERITYTTÖ

SKU
cr-3798

Chilirose Seksikäs Gangsteri: Omaksu Rohkea Puolesi

Oletko valmis herättämään sisäisen pahiksesi? Chilirosen suunnittelema Seksikäs Gangsteri -asu on tarkoitettu rohkeille ja seikkailunhaluisille. Valmistettu joustavasta ja mukavasta materiaalista, tämä asu sopii täydellisesti niin juhliin kuin intiimeihin hetkiinkin.

Ominaisuudet:

  • Rohkea Suunnittelu: Mustavalkoraidallinen body vangitsee gangsterin hengen ytimen, yhdistäen rohkeutta ja viettelevyyden hipaisun.
  • Täydellinen Setti: Asuun kuuluu paitsi body myös sopiva hattu, varmistaen, että sinulla on kaikki tarvittava gangsteripersoonan täydelliseen ilmentämiseen.
  • Asusteideat: Lookin viimeistelyyn kannattaa harkita laseja ja käsirautoja lisäasusteina, jotka korostavat leikkisää ja rohkeaa teemaa.
  • Seikkailuvalmis: Olitpa suunnittelemassa teemajuhlaa tai etsimässä jännittävää lisäystä makuuhuoneen asuvalikoimaan, Seksikäs Gangsteri -asu on valmis mihin tahansa seikkailuun.
  • Kokovaihtoehdot: Saatavilla ko'oissa S/M ja L/XL, takaamassa hyvän istuvuuden monenlaisille vartalotyypeille.

Käyttöideat ja Hyödyt:

  • Teemajuhlat: Erota joukosta missä tahansa naamiais- tai teemajuhlassa tämän ainutlaatuisen ja katseet kääntävän asukokonaisuuden avulla.
  • Mausta Intiimit Hetket: Tuo leikkisyyden ja seikkailun elementti makuuhuoneeseen tutkien uusia dynamiikkoja ja fantasioita.
  • Itsevarmuuden Kasvu: Asun imarteleva suunnittelu ja rohkea teema varmasti nostavat itsevarmuuttasi, saaden sinut tuntemaan itsesi voimakkaaksi ja vastustamattomaksi.
  • Monipuolinen Tyylittely: Tämä asu on helposti muunneltavissa erilaisten asusteiden avulla, mahdollistaen useita tyylejä ja rohkean puolesi ilmentämisen.

Sukella jännityksen ja viehätyksen maailmaan Chilirose Seksikäs Gangsteri -asun kanssa. Kyse ei ole vain pukeutumisesta; kyse on rohkean, uskaliaan ja vastustamattoman seikkailullisen puolesi vapauttamisesta. 

Haluat olla paha ja kova tyttö ja näyttää kaapin paikan miehelle , jota ei oikeastaan voisi mieheksi edes kutsua... Panna pojan anelemaan läheisyyttä ja hieromaan teitä alkaen jaloista ja sieltä hiljaa eteenpäin....jos annatte luvan tietenkin.. 

Hintaan kuuluu: - Body - Hattu. 

Koot: S/M ja L/XL.

Toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa.

Tilaa nyt ja anna leikin alkaa!

19,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandChilirose
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:CHILIROSEN GANGSTERITYTTÖ
More from Chilirose