CHILIROSEN MINIMEKKO

SKU
CR-3253

Tanssi yön läpi ja erottaudu joukosta Chilirosen minimekon avulla. Tämä silmiäkääntävä minimekko on täydellinen valinta discoiltoihin, yökerhoihin ja juhliin, ja se on saatavilla kokoissa S-M. Valitse väriksi pinkki, keltainen tai oranssi ja luo oma tyylisi.

Valmistettu laadukkaasta materiaalista, joka koostuu 95% polyesteristä ja 5% elastaanista, tämä minikleitti tarjoaa sekä mukavuutta että tyyliä. Ole valmis tanssimaan yön läpi ja näyttämään upealta Chilirosen minimekossa.

Erottuvuuden ja tyylin yhdistäminen on helppoa Chilirosen minimekon avulla. Tämä silmiäkääntävä minnari on täydellinen valinta discoiltoihin, yökerhoihin ja juhliin. Saatavilla kokoissa S-M ja kolmessa rohkeassa värissä - pinkki, keltainen ja oranssi - tämä minimekko tarjoaa mahdollisuuden luoda ainutlaatuinen ja huomiota herättävä ilme. Valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka takaa mukavuuden ja joustavuuden tanssiessa. Ole valmis erottumaan joukosta ja tanssimaan yön läpi Chilirosen minimekossa.

Ideoita Chilirosen minimekon käyttämiseen tai niistä hyödyntämiseen:

  1. Disco-iltojen tähti: Ota tanssilattia haltuusi ja loista discoiltojen tähtenä tässä rohkeassa minimekossa. Yhdistä se kimalteleviin korkeakorkoisiin kenkiin ja valloita yö.
  2. Yökerhon kuningatar: Valitse väriksi pinkki Chilirosen minimekko ja tanssi yökerhon kuningattarena ystäviesi kanssa. Lisää tyyliisi dramaattiset korut ja näyttävät korkokengät.
  3. Teemajuhlat: Olipa kyseessä neon-teemainen juhla tai 80-luvun diskotanssit, Chilirosen minimekko on täydellinen valinta. Valitse rohkean värikkäät sukkahousut ja korosta lookkiasi korkeilla saappailla.
  4. Juhlien keskipiste: Etsitkö huomiota juhlissa? Valitse keltainen tai oranssi minimekko Chiliroselta ja ole valmis keräämään katseita ja saamaan ihailua upeasta tyylisä.

Toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa.

23,90 €
VarastossaLisätietoja
BrandChilirose
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:CHILIROSEN MINIMEKKO
More from Chilirose