Deluxe pehmustetut ristisiteet kahleilla

SKU
MW-X4228

Deluxe Pehmustetut Ristisiteet Kahleilla – Ylellistä Sitomisleikkiä

Koe ylellisyyttä ja kontrollia Deluxe Pehmustetuilla Ristisiteillä Kahleilla, jotka tarjoavat sekä mukavuutta että lujuutta intiimeihin hetkiisi. Tämä luksussetti sisältää sekä ranteen että nilkan kahleet, varustettuna pehmusteilla, jotka takaavat mukavuuden pidemmänkin käytön aikana. Valmistettu laadukkaasta keinonahasta, nämä kahleet yhdistävät tyylikkyyden ja kestävyyden, tarjoten täydellisen lisän makuuhuoneen leikkeihin.

Ranteen ja Nilkan Kahleet: Kahleet on suunniteltu sopimaan useimmille, ranteen kahleiden koon ollessa 26,5 x 6 cm ja nilkan kahleiden koon ollessa 31 x 6 cm. Tämä varmistaa sekä ranteen että nilkan ympärille tiukan, mutta mukavan istuvuuden.

Pehmustettu Mukavuus: Kahleiden pehmusteet takaavat, että leikit ovat nautinnollisia ilman, että iho ärsyyntyy tai kahleet tuntuvat epämukavilta. Pehmusteet lisäävät kokemukseen ylellisyyttä ja tekevät pitkäaikaisestakin käytöstä miellyttävää.

Ketjun Pituus: Setin 15 cm pituinen ketju yhdistää ranteen ja nilkan kahleet toisiinsa, tarjoten joustavuutta liikkumiseen samalla kun se rajoittaa vapautta, lisäten siten leikin jännitystä ja dynamiikkaa. Ketjun lyhyt pituus mahdollistaa monipuoliset asennot ja leikit, samalla kun se pitää käyttäjän kontrollin alla.

Kestävä ja Tyylikäs Design: Korkealaatuinen keinonahka ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan on myös kestävä ja helppo pitää puhtaana. Musta keinonahka lisää ylellisyyttä ja sopii yhteen monenlaisten asusteiden ja asujen kanssa, tehden siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat estetiikkaa ja toiminnallisuutta.

Deluxe Pehmustetut Ristisiteet Kahleilla ovat täydellinen valinta pariskunnille, jotka haluavat tutkia sidontaleikkejä turvallisessa ja luottamuksellisessa ympäristössä. Ne tarjoavat ylellistä mukavuutta, tyylikkään designin ja kestävän rakenteen, varmistaen, että jokainen hetki on nautinnollinen. Luo unohtumattomia kokemuksia ja syvennä suhdettasi tämän ylellisen setin avulla.

Tarjoushinta 16,73 € Normaalihinta 23,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriPunainen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Deluxe pehmustetut ristisiteet kahleilla
More from Hotlips - Sex toys