MUSTA PASSION MEKKO

SKU
BS-063

Yhdenkoon Musta Minimekko - Tyylikkyyttä Geometrisella Pitsillä

Tutustu henkeäsalpaavan seksikkääseen Yhdenkoon Mustaan Minimekkoon, joka on koristeltu upealla pitsillä ja geometrisilla motiiveilla, suunnitellut arvostettu alusvaatemerkki Passion. Täydellisesti yhteensopiva mustien korkeakorkoisten kenkien kanssa vastustamattoman ilmeen saavuttamiseksi. Osta nyt vertaansa vailla olevaa tyylikkyyttä.

15,90 €
Varastossa

Esittelemme Yhdenkoon Mustan Minimekon, aistillisuuden ja suunnittelun mestariteoksen, jonka on luonut alusvaatealan arvostettu brändi Passion. Tämä uskomattoman seksikäs verkkomekko, joka on koristeltu upealla pitsillä ja hämmästyttävillä geometrisilla motiiveilla, on suunniteltu nykyaikaiselle ja dynaamiselle naiselle, joka uskaltaa erottua joukosta. Sen yhden koon suunnittelu takaa monipuolisen istuvuuden, kietoen eri vartalotyypit eleganssiin ja mukavuuteen.

Ominaisuudet:

  • Design: Upea pitsi ja geometriset motiivit ainutlaatuisen ja kiehtovan ilmeen luomiseksi.
  • Materiaalikoostumus: Kestävä ja mukava sekoitus 80% Polyamidia ja 20% Elastaania.
  • Koko: Yksi koko sopii useimmille, suunniteltu monipuolisuutta ja imartelevaa istuvuutta varten.
  • Täydellinen Yhdistelmä: Sopii kauniisti yhteen mustien korkeakorkoisten kenkien kanssa täydellisen, kääntä päät -kokonaisuuden saavuttamiseksi.

Valmistettu Euroopan Unionissa tiukkojen laatuvalvontastandardien alaisena, Passionin alusvaatteet ovat laadun, innovaation ja tyylin testamentti.

Yhdenkoon Musta Minimekko ei ole vain vaatekappale; se on itseluottamuksen, eleganssin ja viehätysvoiman ilmaisu. Ainutlaatuisella suunnittelullaan ja imartelevalla istuvuudellaan tämä mekko Passionilta on pakollinen hankinta jokaiseen muodin edelläkävijän vaatekaappiin. Lisää se kokoelmaasi tänään ja omaksu se tyylikkyys, jota se jokaiseen tilaisuuteen tuo.
Upea ja uskomattoman seksikäs verkkomekko upeilla nauhoilla ja upeilla geometrisilla motiiveilla. Suunnittele ja valmistaa arvostettu alusvaatemerkki Passion

Nykyaikaisille ja dynaamisille naisille suunniteltu alusvaatteiden ja sukkien sarja.
Toimitetaan kauniissa kuvallisessa pakkauksessa.

Lisätietoja
BrandPassion
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MUSTA PASSION MEKKO
More from Passion