LÄMMITTÄVÄ EXOTIQ BODY TO BODY HIERONTAÖLJY

SKU
EX-NM-02-500

Exotiq Body to Body Lämmittävä Hierontaöljy: Aistillista Lämpöä ja Rentoutusta

Exotiq Body to Body lämmittävä hierontaöljy tarjoaa täydellisen tavan rentoutua ja herättää aistit. Tämän öljyn ainutlaatuinen koostumus on suunniteltu tuomaan lämpöä ja pehmeyttä hierontahetkiin, tehdessä niistä vieläkin nautinnollisempia. Levitä vain pieni määrä öljyä käsiisi, hiero käsiä yhteen lämmittääksesi öljyn, ja olet valmis tarjoamaan syvästi rentouttavan hieronnan. Öljy sisältää korkealaatuisia ainesosia, kuten Helianthus Annuus -siemenöljyä (auringonkukkaöljy), jolla on ravitseva vaikutus ihoon. Lisäksi capsicum frutescens -hedelmäuute tuo lämmittävän elementin, joka tehostaa hieronnan vaikutusta.

Ominaisuudet ja Edut:

  • Lämmittävä Vaikutus: Capsicum frutescens -hedelmäuute lämmittää ihoa miellyttävästi, lisäten hieronnan rentouttavaa vaikutusta.
  • Ravitsevat Ainesosat: Auringonkukkaöljy ravitsee ja hoitaa ihoa, jättäen sen silkkisen pehmeäksi.
  • Silkkisen Pehmeä Koostumus: Hierontaöljy liukuu iholla sujuvasti, mahdollistaen syvän rentoutumisen ja miellyttävän hierontakokemuksen.
  • Suuri Pakkauskoko: 500 ml pakkaus takaa, että sinulla on aina riittävästi öljyä rentouttaviin ja aistillisiin hierontahetkiin.

Exotiq Body to Body lämmittävä hierontaöljy on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua ja aistillisuutta hierontatuotteissaan. Se sopii erinomaisesti pariskunnille, jotka haluavat lisätä läheisyyttä ja nautintoa yhteisiin hetkiin. Hieronnan aikana vapautuva lämpö ja öljyn pehmeys syventävät fyysistä ja emotionaalista yhteyttänne, tarjoten unohtumattomia kokemuksia.

Kokeilkaa Exotiq Body to Body lämmittävää hierontaöljyä ja antakaa sen lämmön ja pehmeyden tuoda uutta syvyyttä ja nautintoa hierontahetkiinne. Tämä öljy ei ainoastaan rentouta lihaksia ja mieltä, vaan myös ravitsee ja hoitaa ihoa, jättäen sen sileäksi ja hyvinvoivaksi.

24,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandExotiq
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LÄMMITTÄVÄ EXOTIQ BODY TO BODY HIERONTAÖLJY
More from Exotiq