Gootti tyylinen nahkainen kaulus talutusrenkaalla

SKU
PK20008

Gootti Tyylinen Nahkainen Kaulus Talutusrenkaalla – Synkän Tyylikäs Valinta

Tutki syvyyksiä ja tuo esille tumma puolesi tällä Gootti Tyylinen Nahkainen Kauluksella Talutusrenkaalla. Valmistettu korkealaatuisesta mustasta keinonahasta, tämä kaulus tarjoaa sekä kestävyyden että mukavuuden, yhdistäen synkän eleganssin ja hienostuneisuuden. Suunniteltu goottilaista estetiikkaa silmällä pitäen, tämä kaulus on täydellinen lisä kaikkiin asuihin, jotka kaipaavat voimakasta ja rohkeaa lausuntoa.

Säätövaran Ansiosta Sopii Monille: Säätöalueen ollessa 30-40 cm, tämä kaulus on suunniteltu sopimaan laajalle kirjolle kaulanympäryksiä, varmistaen, että löydät juuri sinulle sopivan, mukavan istuvuuden. Tämä tekee siitä monipuolisen valinnan erilaisiin tilaisuuksiin ja käyttäjille.

Talutusrenkaan Lisäominaisuus: Talutusrenkaalla varustettuna tämä kaulus ei ainoastaan heijasta goottityylin visuaalista näkökulmaa, vaan tarjoaa myös käytännöllisen elementin, joka lisää monipuolisuutta ja leikillisyyttä. Se on ihanteellinen niille, jotka haluavat tuoda esiin dynaamisen puolen suhteissaan tai jotka etsivät jotain erityistä roolipeleihinsä ja teemajuhliinsa.

Musta Keinonahka Lisää Mystiikkaa: Mustan keinonahan käyttö ei ainoastaan tee tästä kauluksesta kestävän ja helppohoitoisen, mutta myös lisää syvyyttä ja mystiikkaa asuusi. Tämä materiaali on valittu erityisesti sen kyvystä imitoida aitoa nahkaa, tarjoten samalla eettisen ja edullisen vaihtoehdon.

Gootti Tyylinen Nahkainen Kaulus Talutusrenkaalla on suunniteltu niille, jotka arvostavat syvää, pimeää estetiikkaa ja haluavat tuoda tämän esiin tyylikkäällä tavalla. Se sopii erinomaisesti erilaisiin sosiaalisiin tilaisuuksiin, festivaaleille, roolipeleihin tai vain päivittäiseen käyttöön, jos haluat tehdä pysyvän vaikutuksen. Kiehtova yhdistelmä goottityylin eleganssia ja modernia suunnittelua tekee tästä kauluksesta ainutlaatuisen ja unohtumattoman lisän asusteisiisi.

11,13 € Normaalihinta 15,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Gootti tyylinen nahkainen kaulus talutusrenkaalla
More from Hotlips - Sex toys