Ihonväriset silikoniset keinorinnat 2 x 400 g

SKU
24605565001

Silikonirinnat 2 x 400g Cotelli Collectionilta tarjoavat:

Luonnollinen ulkonäkö: Nämä silikoonirintatyynyt on suunniteltu jäljittelemään aidon rinnan ulkonäköä ja tunnetta, tarjoten luonnollisen ja realistisen ilmeen.

Helppo asennus: Tyynyt voidaan asentaa helposti ja huomaamattomasti rintaliivien alle, tarjoten täyteläisemmän rintojen ja koon ilman leikkausta.

Mukava käyttö: Valmistettu silikonimateriaalista, nämä rintatyynyt ovat kevyitä ja mukavia käyttää pitkiäkin aikoja. Ne lämpenevät kosketuksessa ihon kanssa, varmistaen mukavan istuvuuden.

Säädettävä koko: Jokainen tyyny painaa 400g, mikä mahdollistaa yksilöllisten mieltymysten mukaisen koon ja muodon säätämisen.

Itseluottamuksen lisääminen: Olipa niitä käytetty jokapäiväisessä käytössä tai erityistilaisuuksissa, nämä silikoonirintatyynyt voivat auttaa lisäämään itseluottamusta ja -arvostusta tarjoamalla täyteläisemmän rintavarustuksen.

Nämä silikoonirintatyynyt ovat huomaamaton ja kätevä vaihtoehto kaikille, jotka haluavat parantaa rintavarustustaan ja siluettiaan.

Tässä muutamia lisäideoita silikonirintatyynyjen käyttöön:

  1. Cosplay ja puvustus: Silikonirintatyynyjä voidaan käyttää pukujen ja cosplay-asujen parantamiseen teemajuhlia tai cosplay-tapahtumia varten. Olipa kyseessä sitten hahmo, jolla on suurempi rinta tai haluat vain lisätä tilavuutta asuusi, nämä tyynyt voivat auttaa saavuttamaan halutun ilmeen.
  2. Kuvaussessiot: Jos olet malli tai valokuvaaja, silikonirintatyynyt voivat olla hyödyllinen lisävaruste kuvaussessioihin. Ne voivat auttaa luomaan muhkeamman siluetin ja lisäämään syvyyttä kuviisi, erityisesti alusvaatteiden tai boudoir-kuvien kuvauksissa.
  3. Leikkauksen jälkeen: Ihmisille, jotka ovat käyneet läpi rintasyöpäleikkauksen, silikonirintatyynyt voivat toimia väliaikaisena ratkaisuna odotettaessa rintarekonstruktioleikkausta tai vaihtoehtona leikkaukselle kokonaan. Ne voivat auttaa palauttamaan symmetrian ja tasapainon kehoon, lisäten itseluottamusta ja itsetuntoa.
  4. Cross-Dressing: Silikonirintatyynyjä käytetään yleisesti henkilöiden toimesta, jotka pukeutuvat vastakkaiseen sukupuoleen saadakseen naisellisemman ulkonäön. Niitä voidaan käyttää vaatteiden alla luomaan illuusio luonnollisista rinnoista, mikä mahdollistaa aidomman ja vakuuttavamman muutoksen.
  5. Muotinäytökset: Muotisuunnittelijat ja stylistit voivat käyttää silikonirintatyynyjä parantaakseen suunnitelmiaan muotinäytöksissä. Olipa kyseessä sitten muhkeamman siluetin luominen tai varmistaminen, että vaatteet istuvat oikein catwalkilla, nämä tyynyt voivat olla arvokas työkalu muotisuunnitteluprosessissa.
  6. Drag-esiintymiset: Drag-artistit käyttävät usein silikonirintatyynyjä osana esiintymisasujaan luodakseen dramaattisia, glamouröösejä ilmeitä. Ne voivat auttaa saavuttamaan drag queen -esteettisen tyypilliset dramaattiset kurvit ja mittasuhteet.
  7. Kehonpositiivisuustapahtumat: Silikonirintatyynyjä voidaan käyttää kehonpositiivisuustapahtumissa tai -workshopeissa erilaisten kehotyyppien tutkimiseen ja itsetunnon edistämiseen. Osallistujat voivat kokeilla tyynyjen käyttämistä kokeakseen, miltä heistä tuntuu ja näyttää täyteläisemmällä rinnalla, edistäen suurempaa kehon luottamusta.

Nämä ovat vain muutamia ideoita silikonirintatyynyjen luovaan ja tehokkaaseen käyttöön erilaisissa konteksteissa.

54,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandCottelli Collection
VäriIhonvärinen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ihonväriset silikoniset keinorinnat 2 x 400 g
More from Cottelli Collection