JELLY BLACK VIBRAATTORI

SKU
3000000289

Miksi ja mihin tarkoitukseen hankitaan mieluummin musta vibraattori kuin ihonvärinen vibraattori?

Vibraattorin värin valitseminen on täysin henkilökohtainen mieltymys, eikä ole olemassa yhtä oikeaa vastausta siihen, miksi joku saattaa mieluummin hankkia mustan vibraattorin kuin ihonvärillisen. Jotkut mahdolliset syyt, miksi joku saattaa valita mustan vibraattorin, voivat sisältää seuraavia:

Esteettiset mieltymykset: Jotkut ihmiset saattavat pitää mustaa vibraattoria esteettisesti miellyttävämpänä tai seksikkäämpänä kuin ihonvärillisen vibraattorin. Musta voi aiheuttaa tietynlaista visuaalista houkuttelevuutta tai yksinkertaisesti miellyttää yksilön silmää enemmän.

Diskreettiys: Musta vibraattori saattaa olla helpompi pitää huomaamattomana tai salaisena verrattuna ihonväriseen vibraattoriin. Joillekin ihmisille voi olla tärkeää, että heidän seksilelunsa eivät herätä huomiota tai näytä liian ilmeisiltä.

Monipuolisuus: Musta vibraattori voi olla monipuolisempi valinta, koska sen väri sopii yhteen erilaisten seksuaalisten mieltymysten ja fantasioitten kanssa. Joillekin ihmisille musta väri voi olla osa roolileikkejä tai BDSM-kokeiluja.

On kuitenkin tärkeää korostaa, että vibraattorin värillä ei ole vaikutusta sen toiminnallisuuteen tai tehokkuuteen. Olennaisempaa on valita vibraattori, joka sopii omiin tarpeisiin ja mieltymyksiin, kuten haluttu koko, muoto, materiaali, värinätoiminnot ja mahdolliset erikoisominaisuudet.

17,90 €
Varastossa

Seksitori on Suomen nopeimmin kasvava aikuisten verkkokauppa.

Seksitori on valikoiman puolesta Suomen suurin aikuisten verkkokauppa Tilatessanne yli 45 euron edestä saatte valita itsellenne jonkin ilmaisista lahjoista: http://www.seksitori.fi/lahjat.html

Perustettu vuonna 1991 ja AAA Luottoluokitus

Lisätietoja
BrandSeven Creations
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:JELLY BLACK VIBRAATTORI
More from Seven Creations