Kaunis satiininen Babydoll upeassa lahjapakkauksessa

SKU
2750007

CHILIROSE SATIINI-CHEMISE - Eleganssin ja Aistillisuuden Yhdistelmä

Tutustu CHILIROSE SATIINI-CHEMISEEN , ajattomaan myyntihittiin, joka yhdistää eleganssin ja aistillisuuden. Tämä lyhyt, kiiltävästä satiinista valmistettu babydoll-iltapuku on varustettu ristikkäisillä ja säädettävillä naruilla selässä, tarjoten täydellisen istuvuuden ja vastustamattoman viehätysvoiman. Klassisen mustana saatavana oleva tuote on valmistettu 100% polyesteristä, luvaten kestävyyttä ja silkinpehmeän tuntuman. Toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa, mikä tekee siitä ihanteellisen lahjan erityiselle jollekulle tai ylellisen hemmotteluhetken itsellesi.

Pariskunnille Tarjottavat Edut:

Kohota Intiimejä Hetkiä: CHILIROSE SATIINI-CHEMISE on suunniteltu kohottamaan intiimejä hetkiänne, lisäämällä kerroksen eleganssia ja aistillisuutta yksityisiin aikoihinne. Sen tyylikäs muotoilu ja satiininen viimeistely tekevät siitä täydellisen valinnan romanttisiin iltoihin.

Lisää Itsevarmuutta ja Haluttavuutta: Tämän satiinisen chemisen pukeminen voi välittömästi lisätä itsevarmuuttasi ja saada sinut tuntemaan itsesi halutummaksi. Ylellinen kangas ja imarteleva muotoilu korostavat luonnollista kauneuttasi, tehden sinusta vastustamattoman kumppanillesi.

Rohkaise Tutkimista ja Leikkiä: Säädettävät ristikkäiset narut eivät ainoastaan varmista täydellistä istuvuutta, vaan lisäävät myös leikkisyyden elementin. Pariskunnat voivat nauttia narujen säätämisestä, rohkaisten tutkimista ja lisäten leikkisän käänteen intiimeihin kohtaamisiinsa.

Täydellinen Lahja Erityisiin Tilaisuuksiin: Olipa kyseessä vuosipäivä, ystävänpäivä tai vain koska, CHILIROSE SATIINI-CHEMISE on täydellinen lahja. Sen kaunis pakkaus lisää ylimääräisen ylellisyyden kosketuksen, tehden siitä muistorikkaan ja arvostetun lahjan.

Monipuolinen ja Ajaton: Tämä chemise ei sovi ainoastaan makuuhuoneeseen; se on tarpeeksi monipuolinen käytettäväksi myös kotiasuna, lisäten ylellisyyden tuntua rentoutumisaikaasi. Sen ajaton muotoilu varmistaa, että se pysyy arvostettuna kappaleena kokoelmissasi.

Tutustu CHILIROSE SATIINI-CHEMISEEN Seksitori -verkkokaupassa ja anna sen tuoda eleganssin ja aistillisuuden kosketus suhteeseesi. Luo unohtumattomia hetkiä yhdessä kumppanisi kanssa, syventäen yhteyttänne satiinin viehätyksellä.

29,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandCottelli Collection
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kaunis satiininen Babydoll upeassa lahjapakkauksessa
More from Cottelli Collection