Laajeneva anaalitappi

SKU
MV-X2192

Mikä idea on anaalitapeilla jotka laajenevat sisällä?

Aukeavat ja laajenevat anaalitapit ovat seksileluja, jotka on suunniteltu tarjoamaan asteittain lisääntyvää täyteyttä ja venytystä anaalialueelle. Nämä tapit alkavat yleensä kapeammasta päästä ja laajenevat sisällä olevan mekanismin tai pumpun avulla.

Tällaiset anaalitapit tarjoavat useita mahdollisia etuja ja käyttötarkoituksia:

Rentoutuminen ja valmistautuminen anaaliseksiin: Aukeavat ja laajenevat anaalitapit voivat auttaa rentouttamaan peräaukon lihaksia ja venyttämään aluetta ennen anaaliseksiä. Ne voivat toimia vähitellen kasvavana harjoituksena anaalialueen valmistamiseksi penetraatiota varten.

Nautinnon lisääminen: Tapit, jotka laajenevat sisällä, voivat tarjota erilaisia tuntemuksia ja lisätä nautintoa anaaliseksin aikana. Laajentuva liike voi tarjota täyteläisyyden tunteen ja stimuloida herkkiä alueita peräaukon sisällä.

Fetissit ja leikit: Aukeavat ja laajenevat anaalitapit voivat olla osa BDSM- tai roolileikkejä, joissa kumppani nauttii venytyksen tunteesta tai hallitsee tapin liikettä. Tällaiset lelut voivat lisätä jännitystä ja intensiteettiä leikkiin.

On tärkeää ottaa huomioon anaalitappien turvallinen käyttö. On suositeltavaa käyttää riittävästi liukuvoidetta anaalitapin kanssa ja edetä varovaisesti, kuunnellen omaa kehoa ja rajoja. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan anaalitappeja tai muita anaalileluja, suositeltavaa on aloittaa pienemmästä koosta ja edetä hitaasti suurempiin kokoisiin tappeihin asteittain.
 


 

Tarjoushinta 11,83 € Normaalihinta 16,90 €
Varastossa

Laajeneva anaalitappi on viimeistä huutoa peppuleikeissä. Erittäin pehmeästä ja taipuista materiaalista valmistettu päästä halki oleva anaalitappi.

Levällään olevat päät voidaan helposti painaa yhteen ja työntää peppuun,jossa ne lähtevät uudestaan auki.

Väri: Musta.

Pituus 9 cm

Leveys 7,5cm.

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Laajeneva anaalitappi
More from Hotlips - Sex toys