MASSAGE CANDLE - HIERONTAÖLJYKYNTTILÄ

SKU
06236520000

Tutustu Hierontaöljykynttilään: Vaniljan Tuoksua ja Sensuellia Hierontaa

Hierontaöljykynttilä tarjoaa ainutlaatuisen ja aistillisen tavan nauttia hieronnasta, yhdistäen kynttilän lämpimän valon ja miellyttävän tuoksun hierontaan. Tämä 80 ml kynttilä, joka on pakattu tyylikkääseen keraamiseen purkkiin varustettuna nokalla, on täydellinen lisä rentouttaviin hetkiin. Kynttilä on mansikan makuinen ja levittää huoneeseen upean vaniljan tuoksun, luoden rauhoittavan ja kutsuvan tunnelman.

Ominaisuudet ja Edut:

  • Kaksikäyttöinen: Toimii sekä tunnelmallisena kynttilänä että hierontaan sopivana öljynä.
  • Turvallinen Iholla: Kynttilän vaha sulaa hierontaa varten sopivaksi öljyksi, joka ei polta ihoa vaan tarjoaa ihanan lämpimän tunteen.
  • Vaniljan Tuoksu & Mansikan Maku: Luo rentouttavan ja miellyttävän tunnelman, joka rikastuttaa hierontakokemusta.
  • Keraaminen Purkki Nokalla: Helpottaa öljyn annostelua ja tekee käytöstä siistiä ja helppoa.

Käyttövinkit:

Sytytä kynttilä ja anna sen palaa muutaman minuutin ajan, kunnes osa vahasta on sulanut. Sammuta liekki ja kaada varovasti sulanut vaha suoraan iholle tai kämmenelle, ja aloita hierontaliikkeet. Keraamisen purkin nokka auttaa annostelemaan öljyä tarkasti, ilman sotkua.

Hierontaöljykynttilä on erinomainen tapa lisätä intiimeihin hetkiin sekä romanttista valoa että aistillista kosketusta. Se sopii erinomaisesti pariskunnille, jotka haluavat tutkia toistensa kehoja uudella ja syvällisemmällä tavalla, tai kenelle tahansa, joka haluaa nauttia itsestään hemmotellen. Luo oma spahetkesi kotona tämän monipuolisen ja sensuellin tuotteen avulla.

Tarjoushinta 16,16 € Normaalihinta 17,95 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandPlaisir Secret
MakuMansikka
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MASSAGE CANDLE - HIERONTAÖLJYKYNTTILÄ