EXTREME MOOTTOROITU VAGINAPUMPPU

SKU
21692

Värisevä klitorispumppu 
HUOM! Pumpun käyttö stimuloi verenkiertoa naisten sukupuolielinten alueella, mikä johtaa herkempään klitorikseen ja klitorikseen! 
Tärinä lisää nautintoa! 
Materiaali: PVC.
Toimii 2 x AA-paristoilla.

Tarjoushinta 49,90 € Normaalihinta 69,90 €
Varastossa

Mitä hyötyä nainen voi saada klitorispumpusta jossa on lisäksi vibraattori?

Klitorispumpun käyttössä yhdistettynä vibraattoriin voi olla useita hyötyjä naiselle:

Lisääntynyt verenkierto: Klitorispumpun avulla voidaan lisätä verenkiertoa klitorikseen ja sen ympärille. Tämä voi johtaa klitoriksen turpoamiseen ja herkkyyden lisääntymiseen, mikä voi tehdä klitoriksen stimulaatiosta nautinnollisempaa.

Lisääntynyt herkkyys: Klitoriksen verenkierron lisääntyminen voi johtaa lisääntyneeseen herkkyyteen. Tämä tarkoittaa, että klitoriksen kosketus tai stimulaatio voi tuntua voimakkaammin ja tuoda enemmän nautintoa.

Orgasmin vahvistaminen: Klitoriksen stimulaatio on monille naisille keskeinen osa orgasmia. Klitorispumpun ja vibraattorin yhdistelmä voi auttaa voimistamaan klitoriksen stimulaatiota, mikä voi johtaa voimakkaampiin ja intensiivisempiin orgasmeihin.

Lisääntynyt nautinto ja kiihottuminen: Klitoriksen alueen stimulaatio voi lisätä seksuaalista nautintoa ja kiihottumista. Klitorispumpun ja vibraattorin yhdistelmä voi tarjota monipuolisia stimulaatiovaihtoehtoja ja auttaa naisia saavuttamaan korkeamman tason nautintoa.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että jokainen nainen ja heidän kehonsa ovat yksilöllisiä, joten kokemukset voivat vaihdella. On tärkeää käyttää klitorispumppua ja vibraattoria mukavuusalueella ja noudattaa valmistajan antamia ohjeita. Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita, suositeltavaa on keskustella seksuaaliterveyden ammattilaisen kanssa.
  


 

Lisätietoja
BrandPipedream
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:EXTREME MOOTTOROITU VAGINAPUMPPU
More from Pipedream